Friday, November 23, 2012

Setelah sekian lama

Dah lama sangat kot tak mencoret.
fine.
tak tau nak citer pasal apa.
ok citer pasal si anak bujang saya lah. dah cukup besar, and dah boleh ade adik pong.
tapi belum ade adik okeyh. sekarang? sume2 dia pandai and die tahu.
so jangan cuba2 utk menipu die. ayat yg slalu si awish gunakan adalah
'kan adik baruuu je mandi/makan/kemas'
suruh mandi ke makan ke kemas menan die ker.. itu ajelah ayat utk die selamatkan diri.
fine.clever.
pandai nasihat si ayah n ibu nye.. redha jelah..
ibu ngn ayah bile dgr die nasihat, hanye gelak dlm hati. or masuk bilik gelak guling ngn ayah.
tanak dia nampak. nanti dia ingat kita main2.

owh sekarang sudah tidak berebut chanel ngn dia. awish sangat lah memahami kesukaan ibu.
bila sampai jer time Adam Dan Hawa ibu, die trus pasang kn utk ibu. sb nye dia pn suka akan
cerita itu, kahkahkah..
jangan sesekali ckp2 psl citer tu depan die, nnti dia akan nyampuk.
'janggut ayah saya mcm am' fine. sume2 psl ayah die,sume same mcm am aka adam mukriz.
bile mlm time nk tdo.
'rambut ibu mcm hawa lah' fine. die mmg sangat fanatik akan drama itu.


tp anak bujang saya ini sudah tidak tidur sama. katanye sempit tido ngn ibu.
haha.. berjaya jgk misi n taktik kotor kami.
time tido, bukak kepak besar2, sempit kn ruang.
sau hari die cakap.
'adik tanak lah tdo kat bilik ngn ibu,sempit'
dalam ati ibu ngn ayah dah berbunga riang. boleh lah kami menebarkan sayap lagi lps ni.
heeee...

okla dah kul 4pm pn, nak settle keje jap. tadi amek mud jerk.
kbai.!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...