Saturday, May 5, 2012

I-City

True fon :-
4ptg (kat ofis)
Ayah: yang, ayah balik awl ptg ni.
Ibu: oo yeker.. ok. *dlm ati mcm x excited sbb slalu ckp je nk blik awl,tp sudahnye kul 9mlm jgk.

630ptg (kat rumah)
Ayah: mlm ni kite mkn kat puchong eaa, kite g mkn puyuh.
Ibu: woww.. okeyh.!

9mlm (kat kdai mkn)
Ayah: lps mkn jap g kite g i-city eaa,nak x?
Ibu: !@#$%^& abg knpe ni? mcm pelik jer ajk g situ sni..
Ayah: xlah, abg kecian.. org lain sume dh bwk ank bini die g i-city,ayg je xpenah g lg.
Ibu: so?? *dlm ati mcm trharu pn ade..
Ayah: so abg nk bwk la ni..

ekceli wiken ni en suami xdak kelas, so mgkin sbb tu la die ajak jln sana sini.. okla tu,peka jgk trhdp ank bini yg buhsan every wiken.. ^^

* loghat adalah sudah ditukar ke bahasa malaysia, not klate.. hehe..



Jom layan picca ia..









sebenarnye jalan2 smbil mata ngantuk ok.. sbb nye time tu dh pukul 12, sangat lah mngntuk, ditambah dgn hari bekerja.. mmg sangat penat.. tp tanak hampakan ayah, so turutkan juaa... nway thanks ayah.!! nnt bawak g jenjalan lg eaa.. hope so.!!

kbai.!!


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...