Saturday, October 8, 2011

last open hos!


adoyaii dah msk bulan 10 pon ade yg jemput ke opn hos lg ker.. hmm raya 2 3 bulan gaknye.. ye saya baru je lepas menghadiri open hos kwn ofis,ntah la xtau knape die bru buat..katanye nak skali kan dgn bufday anak perempuan nya..hmm layan kan lah,pegi makan n balik..xde nak lepak2.. sbb si kecik tuh dh merengek 'ibu,jom la balik...' sbb nye time tido die dah sampai,so balik lah..

op'ss minggu lepas nenek n atok dtg, smnggu jgk lah kat umah.dan awish pon semggu jgk lah x ke umah bbsiter, naik lemak lah die dpt duk ngan nenek,sbb dapat membuli nenek nye,nenek lak suke mlayan.. hmm naik geram lak ngan die,sampai kan tido pon dah tanak tido ngan ibu.. owh bila mama n papa n adik2 dah balik,rindu lak rase nye,sunyi lah plak rumah..hmm.. awish pon mse nenek nk balik kemain menanges nk ikot dorg,nenek pon syik ngajak jek..ibu bukan xnk bg,tp nnt ibu buhsan kat umah tanpa awish, ayah lak wiken ade kelas... :(

ok kat atas tu adalah picca semasa nenek n atok kat cni..tgk lah betapa hepy nye awish..!! okla taraa~~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...