Monday, October 31, 2011

today MC

adoiii orang sebok nak beraya, saya sebok demam demam sakit sakit badan..
tonsil bengkak.. terseksa nya rase nya.. makan tak lalu..
tolong tolong.. tak nak rasa seperti ni.. mencik nye keadaan macam ni..
nway tQ to my hubby chubby sebab tolong uruskan hal rumah and anak.
tapi paling tak tahan pagi tadi

wici: ibu damam yer?

ibu: yer dik, ibu damam..

wici: calam bu, adik nak di mah bu kakak.

*salam peluk n ciom

wici: bye..ibu tengok kartun yer..

ibu: !@#$%^&*

anak ibu dah pandai nasihat orang skang...
okla nak rehat..taraa~



Saturday, October 29, 2011

makan larut malam..


agak larut malam la sebab en hubby balik dari kelas jam 9malam... argghh bosan nye skang.. meniti hari hari minggu yg sangat bosan.. lagi 3tahun lebih saya akan harungi nya..

semalam en hubby sampai terus dia ngajak kami makan kat lua.. sebab masa otw dia nak balik dia dah pesan awal2 'ayang xyah masak lah,dah lewat' ingat kan dia dah kenyang makan kat lua,rupanya dia tahan perot semata2 nak dinner ngan kami..wahh terharu~

dan picca kat atas tu adalah restoran kami makan malam tadi.. beshh memang terbaikk!! len kali leh makan kat sana lagi..

Sunday, October 23, 2011

bengkel JOM CHANTIQUES




Anda nak kelihatan cantik? berketerampilan menarik? sihat?

jom ikot sy ke bengkel 'jom chantiques' sekarang jugak!

owh terover promot lak.

ekceli siang tadi sy attend bengkel kecantikan kesihatan dan penggayaan tudung.

sangat sangat lah best!

berbaloi dengan harga nya, nanti nak attend lagi.

sume nya untuk suami tersayang. *_*

Saturday, October 22, 2011

ibu,tolong amek gambar adik!


serius, ini adalah permintaan beliau.
bangun pagi2 nak mandi, and then terus amek sendiri jeans n sweater itu okeyh!
ibu yang tengah siap siap nak pergi kerja jadik macam tergamam.
yea, beliau memang buang tebiat pagi itu. haish~

anak ibu dah semakin membesar..
berbagai ragam dah skang.

Thursday, October 20, 2011

ber'tutti frutti'

terasa nk mkn yogurt mlm ni,so en hubby bawak p makan eskrem yogurt kat tutti frutti..
sangat lah nyum3...

Saturday, October 15, 2011

m a l a s

serius adalah memang sangat sangat malas sekarang.
tak tau kenapa.
novel novel tak terbaca.
hanya tahu membeli. huhu
kenapaaaaaaaa!!!
masak pon agak malas, agak laa.
tapi gagah kan jugak untuk masak.


Monday, October 10, 2011

menu ini malam

ini adalah makanan ibu, ayah makan nasi goreng jek..

xmasak pon malam ni, juz makan kat kedai jek.. sbb awish kua jenjalan ngan bbsitter dia. ibu die dah pesan suh amek lewat, so hubby cakap, 'kite makan kat lua jelah yang,berdua2an' auummm... haha..


ke open hos tanpa ayah

open hos kat umah kwn opis.

skang bergerak tanpa en hubby jek.. hmm :( harus belajar berdikari..

Sunday, October 9, 2011

lepak opis ayah

ini lah keje awish lau lepak kat opis ayah..last week lepas nenek balik kg,kami kua lepak kat opis ayah kebetulan lak wiken tu ayah nye kelas batal..ape lagi kan, hepy la ibu.. lepas lepak opis ayah,ayah ajak kua lunch kat MZ coner lak..

dengan rakus nye awish menggeget daging,lapo gaknye.. ibu pon selambe jek..hehe..
itu sajalah agenda kami..mggu ni terpaksa lepak kat umah jek,ayah nye kelas full! mencik!! semalam kul 10 bru hbs kelas,hari ni kul 7ptg.. buhsannye..kua g open hos pon berdua ngn awish jek... :(


Saturday, October 8, 2011

last open hos!


adoyaii dah msk bulan 10 pon ade yg jemput ke opn hos lg ker.. hmm raya 2 3 bulan gaknye.. ye saya baru je lepas menghadiri open hos kwn ofis,ntah la xtau knape die bru buat..katanye nak skali kan dgn bufday anak perempuan nya..hmm layan kan lah,pegi makan n balik..xde nak lepak2.. sbb si kecik tuh dh merengek 'ibu,jom la balik...' sbb nye time tido die dah sampai,so balik lah..

op'ss minggu lepas nenek n atok dtg, smnggu jgk lah kat umah.dan awish pon semggu jgk lah x ke umah bbsiter, naik lemak lah die dpt duk ngan nenek,sbb dapat membuli nenek nye,nenek lak suke mlayan.. hmm naik geram lak ngan die,sampai kan tido pon dah tanak tido ngan ibu.. owh bila mama n papa n adik2 dah balik,rindu lak rase nye,sunyi lah plak rumah..hmm.. awish pon mse nenek nk balik kemain menanges nk ikot dorg,nenek pon syik ngajak jek..ibu bukan xnk bg,tp nnt ibu buhsan kat umah tanpa awish, ayah lak wiken ade kelas... :(

ok kat atas tu adalah picca semasa nenek n atok kat cni..tgk lah betapa hepy nye awish..!! okla taraa~~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...