Thursday, September 29, 2011

open hos umah bbsitter wici

orang ngajak kan,ape lg..joint aje..hehe..rezeki..

ini adalah bbsitter wici

yang xtahan nye balik keje trus makan..balik umah xyah masak..wehooo


menu nya gearbox okeyh! kelassss!!

Friday, September 16, 2011

berdua duaan


hanya berdua duaan dengan my wici, ayah dah stat skol.. hmm bosan la plak ayah xde.. nak kua jenjalan ngan wici jek, malas lak..malas nak melayan kerenah die sensorang..

op'ss picca di atas tidak ada kene mengena dgn tajuk okeyh! sesaje gatal nk upload, ekceli picca berhari raya tu.. xbanyak gmbr nye..itu yg tiada mud untuk meng upload picca2 seterusnya..okla..

Monday, September 12, 2011

open hos vs close hos

last week saya dah nekad tanak kemana2
sbb nye pulang dr kg hr tu saya terus keje
so wiken lah hari tuk merehatkan minda jgk fizikal
tiba2 hubby cakap kwn2 opis die ajak ke rumah
adoiii..plisss2 saya mau rehat!!
so saya mmg dh nekad xmau kemana2
sudah nye sabtu tu membongkang besama wici
puas hati rasanya..

ahad lak, ingat nk kua beli brg2 dapo jek
sbb brg2 sume xde
ttibe lak bbsitter wici coll
suh dtg umah dia...
mcm xsampai hati lak nk hampakan die
sbb die beriya ajak
dlm mase tu kwn opis sy pon ade ajak g umh dia gak
so decided pegi je umah bbsitter wici
hanya dgn t-shirt n jeans..boleyh?
sbb nye die col dh kat billion
so tiada berbaju bru bgai..

hope next week boleyh la menjelajah umh kwn2
sila ajak saya ke ke open hos yer..
hehe..okla nk settle2 keje umah
n mau zZZzzZZzzz

taraa~~

Friday, September 9, 2011

why why why

apasal nih lately dah malas nk membebel kat blog
kat opis banyak keje,xde masa
bila balik umah, tup tap tup tap dah kul 11mlm
mata pon dh ngntuk n mau tido
bila nya nak menulis??

sejak balik dr beraya di kampung mud pon lintang pukang lg
belom sempat nak rehat kan minda n fizikal pon lg
so mgkin sbb itu jgk lah saya ketiadaan mud!

sekian. sehingga jumpe lg
dihari kerajinan saya berblog.
gambar raya??
owh so upsad :(
tiada gambar beraya thn nih..
kenapa??
next time saya citer yer,
skang tiada mud lagi..
okla taraa~


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...