Tuesday, August 9, 2011

sopim baju raya..

wahh nampak tajuk macam hevok gile..
padahal bukan sopim mane pon,
juz beli baju melayu ayah,
wici n baju kurung tuk ibu sepasang.. okla kan..
semalam lepas berbuka ayah ajak ke billion
dalam kepala dah hagak dah ayah msti nk belikan baju raya
wlupon ayah cakap 'jom g billion TENGOK baju raya'
ayah tu memang salu mcm tu.. mencik jek!

sesampai je ayah terus bekenan baju melayu tu,
warna peach mmg cantik n lembut sgt nampak
sekali size dh abis,sedeh nye..
so terpaksalah tukar tema kami tahun ni
kepada kaler meroon !
okla cantik la gak..
terus grab ayah sepasang n wici sepasang.
siap!

terus gerak ke butik baju ibu
memang tiap tahun mesti beli kat butik She Qeen ni, banyak pilihan
kebetulan time tu butik tu ade wat fair kat billion
ape lagi kan, xpayah nak ke butik dia
terus beli kat situ,
carik punya carik jumpe la jgk
baju kurung moden kaler meroon..
itu pon berjanggut duk try yg itu yg ini

so baju wajib dah settle, juz nak beli t shirt je utk wici
n baju kurung tuk ibu lg sepasang..
cukup la kan 2pasang..
saya memang suke beli baju yg dah siap
memang dr dulu lg, sbb snang nak carik size
lagi pulak kt sini ssh nak crk tukang jahit
yer, walaupon agak mahal sedikit baju dia
tapi puas hati, selesa dipakai..

mybe next week kot cuti sehari tuk pegi sopim lagi
ayah haruss belikan wici jeans n t shirt
anak kesayangan dia kan.. hmmm
mud hari ni adalah mud
berbunga2 sebab dah dpt baju raya...

p/s: apakah menu utk hari ini...???? arghh buntu2.....


4 comments:

eima said...

tayang la gambo bj raya ...hehehe

mamaRIFQY said...

tempek la baju raya..leh nengok!!

r'Da said...

eima:
haha kang basi lak.. tggu raya eaa.. haha

r'Da said...

mamrifqy:
tempek eaa.. tggu raya ye dear..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...