Tuesday, August 2, 2011

hepy bufday wiciwici !!

Hari ni 02/08/2011 genap lah 2thn umor anak ibu MUHAMAD ALFEESHAH DARWISY BIN SUHAIMI, semoga anak ibu akan menjadi anak yg soleh.. membesar bagaikan juara.. ibu n ayah sentiasa mendoakan kamo.. jangan noty2 lagi yek.. nnt ibu babab.. wici dh besar pon, so ape yg ibu larang tu pliss la amek port ckit yer..jgn buat xlayan jek..huhu

ingat nak buat bufday party tuk wici, tapi memandangkan bulan pose nih, macam penat jek nk cuci pinggan mangkok sume.. so ayah pon decided buat kat kedai jek..
jom tgk gelagat bufday boy!

tangan haruss dipegang,risau die p kibar kan tgn die kt ats tu..


choc cheese cake by Secret Recipe

adiah dari bbsitter wici..

balik dari SR tu terus singgah umah bbsitter wici sebab nak bagi cake tu ckit,nak bagi esok kot lambat lak nk tggu bebuka nya..kang teliur bbsitter die..huhu..lagi pon kan nye jauh pon, kami makan kat SR bangi ni jek..so dh 1 jalan,singgah jelah.. dah singgah tu tgk2 bbsitter wici atau panggilan dr wici 'ibu tatak' bagi adiah.. tau sbb pe die panggil ibu tatak? sbb nye bbsitter die ade anak pompuan,die panggil kakak..so nak bezakan ibu betul die dgn ibu bbsitter camtu lah jadi nye..huhu..pandai lak die bagi nama..

dan inilah die adiah dari ibu tatak wici..terus pakai okeyh! teruja sangat~

jeans n baju

hmm baik kan bbsitter wici? kat mane nak carik bbsitter macam ni..selalu tiap kali raya pon haruss belikan 2pasang baju raya tuk wici..sayang nye die kat wici.. alhamdulillah la untung dapat bbsitter mcm tu..semoga tuhan pjg kan umo beliau n dimurahkan rezki beliau..

dan menu berbuka ibu n ayah hari ni adalah~

prawn macaroni cheese
chicken grilled black paper

yummy!



6 comments:

Mr.Thinker@Ali said...

Happy birthday..!!! Semoga gembira selalu. terlapar sudah. padahal dah sahur tadi. Hehehe~ :)

eima said...

hepy besday wici .. dah 2 tahun dah ...

r'Da said...

Mr Thinker:
tQ uncle.. sabo2..pose..huhu

r'Da said...

eima:
tQ antie.. aah dh 2thn dah..

salwaismail said...

HB! semoga dia jd anak yang baik & soleh utk akak :)

r'Da said...

tQ salwa.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...