Sunday, August 7, 2011

Bila aku mula rajin lagi..

dan inilah hasilnya.. by home made =)

ekceli hari tu ternampak benda alah ni kat blog my fren zai ni,
so macam teringin lak, nak beli mcm xpuas
amek keputusan gentel jelah..
kan nye susah pon..
malas ngan rajin jer masalah nya.
yang selebih nya di sedekah pada bbsitter wici..
hope lepas ni dapat gentel lagi..

taraa~



4 comments:

~MAWAR~ said...

hehe..cumil2..saya br je ingat nk buat petang ni..incik hubby nk mamam.so,kena bergentel la ptg ni..=)

r'Da said...

hehe saya pon ptg nnt nk buat lg.. jum same2 bergentel.. huhu

Kerie81 said...

bestnyee masak!! kite tak reti nak buat

r'Da said...

snang je..nnt try buat yek..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...