Saturday, August 13, 2011

Bangi - Jusco Equin - Kg baru (berbuka) - Jalan TAR - Danau kota setapak - Kg baru (sahur) - Bangi.... ZzZzZzZZzz

Agenda ini adalah pada hari jumaat, bff datang dari perlis, so kami pon bercuti lah.. memangdang kan bff datang jauh.. bile lagi kan nak bawak depa jenjalan KL.. kami pon mengambil kesempatan la merended same.. hepy wiken la kunun nya wlupon itu adalah hari jumaat..

jenjalan sampai xhengat, kua umah dr pukul 3ptg, balik umah plak jam 3pagi.. sudah nye membongkang sampai kul 2ptg.. huh puas hati.. bff tu dtg dari hari rabu lagi, sebab tu lah saya x berupdate blog ni.. bz memanjang melayan tetamu.. huhu

besama mamat SEPAH kat jalan TAR.. sporting habis!!


wici xleh berenggang ngan papa nye tu.. berdukung jek.


dan ini adalah bff saya, 1 kg, sek ren same2, sek men same2 n politeknik same2..


Jusco Equin


owh hari ni bff saya tu dah balik.. so hari ni berbuka kat umah jek.. melayan panat sesame sendirik.. n menu nya adalah sangat simple.. menunya akan di update kemudian yek.. mau tido, ngantuksss~~ taraa~~


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...