Tuesday, August 2, 2011

AYAH BELAJAR RAJIN2 YEK! from wici n ibu..

ini adalah trip kami ke JB penghujung wiken sebelom puasa yer.. penat tapi berbaloi sebab bukan stakat ke JB, tapi ayah bawak lak kami singgah kat melaka..sebab dah alang2 1 jalan, so merended la kami..huhu..jom layan photos...


hotel kami menginap.. selesa laa..


berdepan ngan hotel kami adalah JUSCO! best kan?!...

ni lak kat jusco tu la, dinner utk mlm tu.. @Rasamas

menu nya... mavelesss!

dan ini lah tujuan sebenar kami ke JB, pendaftaran ayah skolah..hehe ayah sambung belajar..
kat utm.. ayah belajar rajin2 nanti yekk.. sumenye utk keselesaan kami kan.. tQ ayah..


lepas checkout tu, singgah danga bay dulu.. amek angin..


last adalah kami ke melaka.. pusing2 town..
ayah la ni beriya nak bergambar ngan ular,siap kene bayar rm10..
argghh xleh bayang dah perasaan time ni canner..
muke xde perasaan! geli geleman~


ayah belajar rajin2 yek.. ibu n awish sentiasa mendoakan yg terbaik utk ayah~

taraa~~


4 comments:

aisya said...

sis mcm tutup mata je tu.. hehe

r'Da said...

tahan geliiii... arghh tanak ingat dah.. haha

Mr.Thinker@Ali said...

wah. tahniah ayahnya! Hehehe~

Ayah cont study dalam bidang apa? :D

r'Da said...

Mr. Thinker:
tQ.... bidang ingineering..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...