Sunday, July 3, 2011

Wiken Part 2 : Cameron We Are Here !!

.........sangat la lame loading tuk part 2 kan.. hehe.. vit M sangat byk lately, nak menulis pon

malas n xde idea.. hari ni la bru ber'idea n berkesempatan.. sbb nye my wici dh ZzZzZzZZzzzz... ayah? oh ayah ibu benar kan kluar pd mlm ini utk chill out.. cian tgk die syik kt umh jek mlm2.. ok kite sambung cerita hari tu erk.................

selepas balik bermalam di cameron, kami terus gerak pulak ke IPOH ok.. buat hapee?? ini diaa...


MEE BANJIR UDANG, MAK TEH. KUALA SEPETANG.


ok korang harus try ini menu yer..so harus ke kuala sepetang utk cuba sendiri..pasti berbaloi..bayangkan, kami kesana hanya semata2 utk bnde alah di atas itu yer..sanggup bermalam di homestay berdekatan disitu sbb nya hari dah malam n penat dh nk drive balik..hehe okla homestay die pon xdelah mahal mana pon..korang terlebih mampu nya....

ok sampai disini saja.. jumpa di next entry okeyh?! taraa~~

1 comment:

r'Da said...

sangat menyampah dgn ini format.. kecik besar kecik besar je tulisan die.. huh buat spoil org jek.. nyampah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...