Monday, July 11, 2011

wedding..wedding..

ahad lepas kami menghadiri majlis sanding kwn opis saya, punye la jauh umah nye.. nun haa kat banting tu haa.. doyaiii..oleh kerna jemputan,terpaksa lah ku turutkan jua..sbb mase die tunang dulu saya dah xpegi,so skang die kawen kene lah pegi yer.. siap bagi kad lg, so haruss attend.. hubby dah mmbebel sbb umah nye agak la jauh kan..di pendalaman nun..haha..

posing sbelum ke majlis my fren!

ok lepas balik dari kenduri tu igt nak terus ke jusco bukit tinggi, sbb hanye terus je dr umah my fren tu, agak dekat laa.. rase mcm teruja jgk nak pegi sbb xpenah sampai ke jusco bukit tinggi tu.. jusco2 lain tu adelah jgk wlupon xslalu.. hubby la plak ade agenda lain dlm otak die upenye.. nk tgk ape?? sat noo~
hah ini lah dia, mesti korg pelik kan??? ini nama nye adalah shell xde bumbung.. sila gelak sampai pecah perot yer! mesti korang xpenah jumpe kan shell yg xde bumbung, hanya di banting okeyh! haha.. hubby u turn balik semata2 nk snap pic ni okeyh! haish~ geram jek.. xpasal2 xjadi g jusco.. ok hubby ckp lak tanak balik ikot putrajaya tp nak balik laluan kajang.. so saya diam jelah..malas nk membantah.. rupe2 nye die nk bwk kami mkn duyan kt tepi jalan!! sgt la besh!!!

dua beranak tengah discus utk melantak..


okla rutin utk hari minggu.. sangat la penat.. next week dengar2 ade port luck lg.. hah??!! memang penat lagi, bistu bilenye nak rehat? haish~

2 comments:

d_LA said...

open betul shell tu sbb xde bumbung..huhu..
sdpnya durian..peberet tu..yumyum

r'Da said...

lawak kan shell die.. hehe.. 1st time tgk.. owh durian, my pebret also.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...