Tuesday, July 26, 2011

Tekad !


ye ye je tajuk kan.. ekceli my hubby ni tengah kempiskan perot..kunun kunun nye pepagi hanya mau makan oat.. yeker.. tgh berpikir2 bertahan sampai berapa hari.. berapa hari yer bukan minggu or bulan.. sbb tekak die bukan boleh masuk pon benda2 macam tu.. tp tengah caiyok utk kempiskan perot.. semoga berjaya yer bang! haha.. kelakar~~

sila jangan percaya! =)

10 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah!! lau berjaya kempiskan,cerita ea..

huhuhu..

r'Da said...

haha..klakar jer.. tgk la sempat hbs kan ke x..huhu

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

sis,sy ada tag sis..

meh join lau rajin!!

http://nuyuijoinsanesini.blogspot.com/2011/07/contest-loving-couple.html

tq yer sis..

r'Da said...

yeker.. k thanks.. :)

cunndaa said...

oat best...

r'Da said...

kan.. oat ni best, tp tula my hubby tu kan nye suke bnde2 cmtu, ni pon mkn sbb nengok iklan kt tv..huhu..

syieda_joy said...

hihihi mimpi ape la tu sampai nk kempiskan perut mkan benda yang xpenah dimakan. suami akk ni berani..^_^

r'Da said...

ekceli kengkawan die la yg duk ckp2 sal perot die.. itu yg mcm tercabar tu gaknye.. bkn nye berani pon tu, tgk lam tv je tu..hahaha kelakar..

Callalily said...

terasa mcm nak diet gak ramai ckap ore dah bulat...tp rasa cam xsanggup lak nak menahan diri dari mkn-mkn ni...:p

r'Da said...

huhu..bulat sene hati tu xpo.. same, xleh tahan dr mkn n mkn..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...