Monday, July 18, 2011

puyuh beraneka.

AKTIVITI MEMANJAKAN PEROT~ weeeeeeeee

semalam macam teringin nak makan puyuh, so request ngan en hubby terus dia bawak p makan citu, sbb dia pon macam dah teringin nak makan, lame sangat xkesana.. area nye adalah puchong height. jauh kan..hehe punye lah jauh pegi carik tmpat makan semata2 mahu memanjakan tekak ni.. sekali sekala xkesah la kan..




ini adalah sup puyuh, sangat kaww!

puyuh 3rasa.. terbaeekkk!

puyuh kunyit my pebret!!


korang haruss cuba yer.. restoran or kedai makan memang glemer kat area puchong nih.. saya yg duk bangi sanggup kesana, walaupon jauh tapi berbaloi!!

2 comments:

Cute MuM said...

sedapnya..
r'da dok mana yer?
cute mum kat sg ramal dalam jer..

r'Da said...

hehe oo cute mum duk sg ramal ker, dkt le tu.. rda kat sek 16 ni haa.. dkt shell psr mlm,msti penah g kan..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...