Saturday, July 23, 2011

My ESPRIT

owh my esprit! saya sangat rendukan kamo~~

siyess sangat rendukan kamo.. dh sebulan repair xsiap2 jugak, ni nak kene carik gado dulu bru nak siap kan ker.. kata hari tu 3mggu je nak siapkan, ni skang dah sebulan kott.. ayyooo itu amoi bikin gua panass maa... ape bikin sama wa punya jam.. tukar batery je kot.. xkan bezaman nk siap nye.. hmm nk tukar batery biasa tkot cepat kong, ni tukar kt butik n kilang die canni lak jadi nye.. haish~~ sabor jelah..

rasa xslesa pkai jam len, ini jam je yg best.. sebab nye?? de sentimental value...hhuhu.. adiah dr hubby time bufday tahun lepas, so sayang sangat kat jam ni.. time tu celeb bufday ibu kat genting,so alang2 tu terus hubby beli adiah dr sane, punye la jauh kan.. awish pon bru 7 8 bulan xsilap time tu.. sekali blik kl tgk jam tu kat butik kat alamanda, hamek ko!! beza seratus dr sane.. hmm no wonder la kan sbb nk naik genting tu kan tinggu n jauh, so itu sbb charge nye pon mahal.. huhu..


p/s: pesanan utk diri sendiri, lepas ni xde nk beli barang jauh2..same jek.. butik kat kl ni pon belambak..harga pon berpatutan.. hihihi


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...