Monday, July 18, 2011

Mandi Manda @sg tekala

hye salam tengahari yg hening..

wahh hening la sangat..

yer agak hening and malas sbb nye dah hbs 1 pinggan nasi..malam tadi lak xtido sebab penangan my wici 'atik didi' = sakit gigi..

sabtu pagi kami n kawan kawan opis saya ke sg tekala, sesaja release tensen jap.. bermandi manda berjimba ramba di pagi sabtu.. kunun kunun nye nak gerak seawal pagi seusai subuh.. at last kul 11 gak sampai.. ini sume pasal gas kat rumah saya habis lah.. time tu jugak la die nak habis,slalu slalu tanak lak die habis..sangat spoil laa.. sabar jelah.. malam tu my fren dah datang umah tompang dapor nak masak kuah spegeti n perap ayam. so dah siap lepas kawan saya balik ingat nye nak la goreng kopok utk esok nye,tkot lak xsempat nk goreng..sudah nye duk menunggu apesal la minyak ni xpanas2..rupe rupe nya dh out! haish~ nak beli gas dh kul 12 tgh mlm.. esok jelah yer,so memang xdapat la nk kua seusai subuh sebab nak tunggu kedai bukak dulu.. bertabah jelah..

nak tengok photos??? jom..........
-
-
-





memang best n memang fenat, balik tu sampai dah petang.. sume2 penat so ape lagi kan.. tido le jawabnye.. untuk membuatkan si hero itu tido sekali, terpaksalah kami buat2 tido dulu sblm betul2 terlelap.. yeah! celik mata sbelah intai bdk sebelah tgk tengah lena jgk, die pon penat ekceli, tapi tanak tido kalau orang x tido.. so kami same2 lah berehat sehingga jam 7ptg.. terjaga dikejutkan oleh suara budak kecik itu merengek 'ibu, anyun..adik atik didi' *sambil tunjuk gigi die.. haish canner nak buek ni haa.. col mama tanye, katanye mgkin die ulser,xpandai nk sebut.. hmm bile pikir2 btul jgk.. so terpaksalah belikan die eskrem utk hilangkan pedih die tu..kemain suke.. ilang sakit..

malam tadi pon 1 malam xtido penangan atik didi die tu, hmm xtau nak buat hape dah.. nak nanges pon ade..dlm hati ni, 'klu lah boleh saya amek sakit die tu,alangkah indahnye..' hmm terpaksalah tdo sambil tangan usap pipi die.. itu pon demand lg tu,


ibu: awish nak nenen?

awish: nanak! *sambil marah

ibu: bistu syg nak ape?


awish: nak air teh.


ibu: @#$%^&*

ibu: air gen yer? *air vitagen


minum air gen tapi masih mahukan air teh, so dgn mata yg pejam ibu bancuh air teh di awl pagi
hari.. klung kleng klung kleng...


mood hari ni pon @#$%^&*...............


mata bengkak


pale pening


MALAS....








No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...