Monday, July 25, 2011

kami akan ke JB

salam tengahari..

Minggu ni adalah minggu paling bz, banyak keje yg perlu disettle kan sbelum menjelma nye ramadhan.. haruss makan lua sbb kumpul tenaga utk bersahur nanti..leh x..huhu..dan dan je kan.. ekceli sabtu nanti kami akan ke JB untuk pendaftaran study my hubby.. kemain jaoh kan.. dah le dah nk pose ni, penat berganda ganda le jawab nye.. pendaftaran nye kat UTM SKUDAI JB, tp jangan salah faham, study nya totap kat utm jalan semarak KL ni. not kat JB ye.. so oleh kerna pendaftaran nye adalah pada pukul 8pg, so kami terpaksa gerak pada hari jumaat lg, kami akan menginap kat hotel je nanti snang.. so wiken yg panjang la kami yer.. ok settle agenda utk hari sabtu..

Agenda untuk hari ahad lak, saya kena menghadirkan diri ke workshop kecantikan.. wahh kecantikan, macam cantik sangat kan? wahahahha.. adalah di jemput hadir untuk memeriahkan lagi bengkel tu.. bukan je memeriahkan, sekali pakej sume2.. siap kena bayar rm100 tu, tp xpelah saya sedia, sbb memang dah lama nak joint benda2 macam ni, so skang dah ada peluang..ape lagi kan... sambar jer.. my hero, kamo duduk ler berdua ngan ayah kat umah yer.. ibu nk berjimba2 sat kat sane..weeeeeeee

Isnin tu plak kami bercuti utk menikmati bulan ramadhan yg mulia itu nanti..

cukuplah Agenda untuk wiken nnt yer... owh yer, sape2 yang duk johor tu boleyh la suggest kan tempat2 menarik kat skudai tu, sbb kami xpenah pegi, so mati kutu le nanti yer.. hehe..

taraa~`


10 comments:

Cute MuM said...

happy weekend yer..
oklah tue pergi sebelum puasa..

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

moge perjalanansume ok yer sis..

slmt berpose gak!!

EdaManAli said...

bestnye jalan2...dh lame xg JB...hmmm...

Selamat Menyambut Ramadhan Al-mubarak...

r'Da said...

cute mum: tQ ! itula kan.. nsb badan ler..

r'Da said...

nuyui: insya'allah..camtu le hendaknye..

same2 la yer berpuase.. :)

r'Da said...

Eda: saya pon xpenah g JB semenjak dh kawen nih.. hehe..

sesame lah yer.. :)

shida'R said...

ibu..syok nye perjalanan..hehe..harap semuanya baik2 belaka..oh sblum shida tlupa selamat myambut bulan ramadhan :)

mama rifQy said...

wah..best jugak g jimba-jimba..leh shopping2 ngan cuci mata!hehehee

r'Da said...

itula kan.. huhu..

r'Da said...

shida: tQ shida.. sesamelah yer kite menyambut bulan ramadhan.. hrp sgt perjalanan berjalan lancar dgn ape yg dirancang..

mamarifqy: hrp2 ayah bwk la kami berjimba2 dulu sblm pulang..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...