Sunday, July 3, 2011

Hari Tanpa Handbag

mocha and capuchino

wiken semalam adalah hari tanpa handbag.. mesti korang x faham kan.. kan.. ekceli smalam adalah hari merewang tanpa wici.. haha sangat la serunuk..sbb nya xpayah nak jadi tarzan atau pon singa betina kat mall.. kalau x memang itu la keje ibu kalau kua ngan dia.. semalam wici adalah di request oleh bbsitter nye utk bawak dia jenjalan.. memula tu macam xpecaya.. yelaa punya la lasak budak tu, bbsitter dia plak snang2 nk bwk dia g jenjalan.. saya dah cakap kat bbsitter dia ' kak, awish lasak, xpe ke akak nak bawak dia skali...?' jawapan akak tu cuma ' dia ngan akak ok jer slalu pon'... ok yesss! dapat point bahwa awish noty hanya dengan ibu n ayah dia.. memang sengaja nak uji kesabaran ibu kan awish ni.. doyaiii.. xpe lah awish, teruskan.. ok ibu boleh nanges skang sbb awish terusan akan buat ibu menjadi tarzan.. waaaaaaaaaaa!

oleh sbb teruja sangat semalam sbb berdua-duaan je ngan ayah, apa lagi kan.. merendek la kami berdua semalam.. pegi mana? huh adalah lepak di KLCC menjamu mata n memanjakan tekak iaitu lepak di Starbucks Coffee KLCC.. best kan kan.. klu awish ade? jangan harap la nak berdua lepak2 bagai ni..dh tentu2 dia akan menghuru hara kan kdaan.. dan ibu akan kelihatan tensen!! ok bukan hanya jenjalan cuci mata ok..skali cuci dompet..kikikiki.. sori yer ayah, ibu memang xleh tgk handbag, memang terus jadi hantu. padan muke ayah, sape suruh lalu sebelah butik guess.. memang nasib ayah laa.. ayah cakap handbag tu skali ngan untuk raya.. tp rasa macam xsampai raya ni, sbb gatal je nk pkai wt g keje..boleyh? haha.. lambat lagi kot raya nya, so nnt dpt bonus beli jelah guess baru plak..haha..byk duit!! tq to my hubby sbb belikan ibu handbag guess tu, wlupon harganya agak melampau mahal.. hehe terima kasih daun keladi, klau ade duit lebih lg, raya nanti nak lg..wawawaaa.... owh nak post picca hdbag, xpayah la yer..nnati dikatakan provok pulak.. cukup lah sekadar berkongsi cerita.. op'ss kepada kwn2 jom le ke klcc.. skang dah mega raya ok.. padahal pose pon belom lg kan kan..haishh.. org beniaga cmtu ler.. ok la tanak g klcc lg, nnt tkot terkeluar lg bijik mata saya tgk brg2 kat sane.. byk choice xmacam yg salu saya tgk kt alamanda.. chowww!!


4 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah,berduaan la ea sis.. =)

r'Da said...

amboii nuyui cepat aje kan komen.. da lame xsembang2.. nuyui bz ke skang..

Callalily said...

myra pon sama...kalau duk ngan ore lain kan main sopan..kalu mama ngn abah dia ada mula la wat perangai comel dia...

r'Da said...

klu wici lebih2 lg la.. tensen jek lau nk bwk g memana..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...