Saturday, July 23, 2011

bila aku mula rajin...

yer bila saya mula rajin, sume2 nak saya masak.. sape lagi yg kene habiskan kalau x si hubby chubby ku itew.. haha.. dia dah bising dah, sebab saya lah punca perot dia jadi buncit.. ade ke patut?? huh xpatut langsung! hoho.. ekceli saya suke berkongsi n belajar macam2 jenis resepi dr blog my fren Darlila ni, die memang suke masak.. sbb turun temurun dari ibu die.. so saya kalau boleyh nk jadi mcm die..huhu.. *kalau boleyh laa... ekceli saya ni agak malas ckit, itu yg susah nak jadi macam die.. skang tangah otw untuk gigih kan diri untuk memasak.. mcm hari ni.. sila la tatap yer...

gulai lemak kuning ikan kembong ini utk my hubby..

asam pedas ikan kembong ni utk saya.. :P

n last ni telor goreng kicap khas utk penggemar telor or lauk pebret die.. 4 my little hero!

sekian... :P

p/s: korang lau nk share resepi sudi2 le singgah kat blog kawan saya tu yer.. :)


10 comments:

aLyA_syGS said...

sedapnye telor goreng kicap tu...lapar lak ase -.- adehhh

salwaismail said...

cis. terus jadi lapar! :D
http://salwaismail.blogspot.com

EdaManAli said...

rajin tu msk asing2 lauk b'kuah...mmg rajin!!...tgh lapa ni, t'liur laa plak...

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

pergghh!! nmpk sedap tu sis!!

r'Da said...

alya: sedap ker, masakan simple je tuk my little hero tu.. pebret die.. huhu

r'Da said...

salwani: lapo yer.. sila ke ruang mkn skang yek..hoho

r'Da said...

nuyui: nmpk jek sdp.. rase belom tau lg... hoho

r'Da said...

eda: ini bukan rajin, tp haruss masak sbb pebret lain2.. hukhuk..

Mohammed Faizal said...

pergh...sedap gile...untung pandai masak...tak macam sy potong bawang pun terkial-kial

r'Da said...

haha org laki mmg ler.. mkn kedai pon xpe.. huhu..org pempuan ni wajib masak..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...