Monday, July 11, 2011

Aktivit wajib wici !!


salam~

ekceli minggu ni saya tengah menunggu buah yg xgugur... xgugur?? saya tengah menunggu berita gembira dr seseorang.. hmm lambat bebeno la pulak..haish~ okla nanti dh dapat berita gumbira itu akan saya share kan dengan korang yek!

ok berbalik pada tajuk asal.. fokus!! fokus!! skang wici dah pandai demand okeyh! adoiii anak..anak.. begitu lah yer.. sblm ni saya lalu jln lain ketika pulang amek die, skang dh lalu jln lain sbb jln biase tu teramat lah jem,so mls nk lawan tensen kt citu,so lalu jelah jln lain wlupon jauh sedikit,tp xpelah at least xdelah tensen sgt.. al kisahnye, laluan tu adalah laluan ke TAMAN TASIK CEMPAKA so bila lalu citu je awish pon cakap 'ibu, nak amin yaun..' means 'ibu, nak main playground...' so xleh nk lari lg..terpaksa bwk jgk die g citu.. so skang tiap2 ptg haruss ke citu dulu sblm balik rmh.. haish~ jom layan photos.........

sebelum snap die harus buat jari peace die..haruss!

ok posing dulu..

ibu, nak amin air... *die igt itu team park ape???

ibu say ready!! trus wt muke control die..



so skang natijah nye sampai kat umah 7.30ptg.. nasib baik nora elena dah habis, lau x mmg xdelah nk bwk die g men yaun kt citu.. balik2 trus masak tuk ayah, ayah plak suke mkn makanan simple2 jer.. so mmg untung lah! xpayah nk masak rumit2 bagai.. greng ayam, singgang ike ayo, budu, ulam kacang botol n petaii... nyum3............ mkn besama2.... mandi2 n lentok ke tiga2......... zZzzzZzzZZzz...........taraa~

4 comments:

ibu qaleesya said...

besar dah awish.. pandai blako dh la

r'Da said...

itula.. segala2 nya demand..

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

pndai dia ea..

r'Da said...

yelaa tatak nuyui..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...