Sunday, July 31, 2011

First Sahur yg kelam kabut!

dah set alarm, tapi boleyh lak xdengar..
haish betapa sangat2 mengantuk n penat nya kami..
ekceli mlm td bru balik dari johor n melaka
so sangatlah tired!
nasib baik sblm tido tu dh prepare lauk sume
tinggal bangun buat jek..
papepon 1st sahur yg hepy!
terima kasih jugak kat wici sbb xbangun kaco ibu masak..

*_*

sayur goreng n ayam goreng..tp ayam xsempat snap dh di ngap ayah..huhu
-
-
-

n3 untuk wiken yg hapening akan di upload kemudian yek.

taraa~


Thursday, July 28, 2011

mas Vs sin / ayah Vs awish !


alamak aii sakit ni haa kepala ibu malam tadi, malaysia tengah sengit malam tadi,
yang kat umah depan tv pon tengah sengit jugak.
ayah n awish berlawan merebut remote..
yang si khairul fahmi tengah berhempas pulas menangkap bola..
uh ah ih yang si kat umah berdua tu.. yang si ayah nak tengok bola,
yang si anak nak tengok karton..
yang si ibu poning pale nengok gelagat budak berdua,
ye, ayah pon dah nampak macam budak kalau dah begadoh pasal remote..
bila ayah yang menang,
yang si anak pulak menjerit2 sambil pukul tv ngan menan die..
adoiiiii... geram jek nak tutup tv tu..
sudahnya si anak buat xtau
agaknya dah penat gado n ayah pon dh sorok remote.


p/s: ayah sila beli tv lagi 1 untuk hero awak tu~


Santapan petang semalam.

cukuplah 2lauk utk petang semalam, dh nak ujung2 menjelang ramadhan ni xkuase sangat nak masak..huhu

udang goreng kunyit + kacang panjang

singgang ikan tongkol


taraa~~

Wednesday, July 27, 2011

Sekadar renungan



Wanita Diciptakan Bukan Daripada Tulang Rusuk Atas Untuk Memerintah
Bukan Daripada Rusuk Bawah Untuk Di Pijak
Tetapi Terletaknya Rusuk Itu Di Bahagian Dada Dan Berdekatan Dengan Tangan
Bermakna Tangan Yang Membelai Dan Hati Yang Mempunyai Perasaan Dan Kasih Sayang.

Plan tak menjadi..

baru plan nak masak lemak kuning ikan tilapia hari ni.. tetibe

true fon:

hubby: ayg takyah masak la harini kite makan lua jer..
saya: nape? :(
hubby: ingat nak g beli brg2 awish,susu pemprs sume..nnt trus mkn lua.
saya: yelaa.
hubby: esok de lagi, masak la kesemua ikan tu nk masak ape pon, kite mkn sampai lebam.

hambekk ko! boleyh camtu? wat sakit ht jek.. :P

Tuesday, July 26, 2011

Tekad !


ye ye je tajuk kan.. ekceli my hubby ni tengah kempiskan perot..kunun kunun nye pepagi hanya mau makan oat.. yeker.. tgh berpikir2 bertahan sampai berapa hari.. berapa hari yer bukan minggu or bulan.. sbb tekak die bukan boleh masuk pon benda2 macam tu.. tp tengah caiyok utk kempiskan perot.. semoga berjaya yer bang! haha.. kelakar~~

sila jangan percaya! =)

murah rezki.

salam u olls ..

tadi petang p amek my hero kat umah bbsitter..
sekali die bagi 1 tupperware ikan sungai
apelagi kan terima jelaa ngan hati terbuka.
sebab nya ayah suke sangat akan benda alah itu.
so dalam kepala ni dah berlegar2 idea nk msk tuk esk.
petang tadi just goreng jo..pon sodapp!!

ikan tilapia kot kalau xsilap..yor?

bantai jelah ikan apo pon, yang penting sok nak salai then gulai kuning.. yummy!


Monday, July 25, 2011

kami akan ke JB

salam tengahari..

Minggu ni adalah minggu paling bz, banyak keje yg perlu disettle kan sbelum menjelma nye ramadhan.. haruss makan lua sbb kumpul tenaga utk bersahur nanti..leh x..huhu..dan dan je kan.. ekceli sabtu nanti kami akan ke JB untuk pendaftaran study my hubby.. kemain jaoh kan.. dah le dah nk pose ni, penat berganda ganda le jawab nye.. pendaftaran nye kat UTM SKUDAI JB, tp jangan salah faham, study nya totap kat utm jalan semarak KL ni. not kat JB ye.. so oleh kerna pendaftaran nye adalah pada pukul 8pg, so kami terpaksa gerak pada hari jumaat lg, kami akan menginap kat hotel je nanti snang.. so wiken yg panjang la kami yer.. ok settle agenda utk hari sabtu..

Agenda untuk hari ahad lak, saya kena menghadirkan diri ke workshop kecantikan.. wahh kecantikan, macam cantik sangat kan? wahahahha.. adalah di jemput hadir untuk memeriahkan lagi bengkel tu.. bukan je memeriahkan, sekali pakej sume2.. siap kena bayar rm100 tu, tp xpelah saya sedia, sbb memang dah lama nak joint benda2 macam ni, so skang dah ada peluang..ape lagi kan... sambar jer.. my hero, kamo duduk ler berdua ngan ayah kat umah yer.. ibu nk berjimba2 sat kat sane..weeeeeeee

Isnin tu plak kami bercuti utk menikmati bulan ramadhan yg mulia itu nanti..

cukuplah Agenda untuk wiken nnt yer... owh yer, sape2 yang duk johor tu boleyh la suggest kan tempat2 menarik kat skudai tu, sbb kami xpenah pegi, so mati kutu le nanti yer.. hehe..

taraa~`


selamat meyambut bulan ramadhan yg akan tiba !

yer sedar xsedar lagi 4 hari kite sume umat islam nak menikmati bulan ramadhan yg mulia.. ramadhan datang lagi, hope tahun ni lebih baik dari tahun2 yg sudah..
perancangan di awal berpuasa masih seperti tahun2 yg sudah,
kami harus bercuti utk menikmati sambutan berpuasa bersama sama.
no more keje di 1 hari di bulan ramadhan,
itu dah memang menjadi rutin kami sejak 4tahun berkahwen..
so 1 hari itu harus di manfaat kan dgn sebaik nye..
haruss masak best2 utk 2org hero sy itu.


p/s: baju raya xbeli lagi..uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :(

Sunday, July 24, 2011

hari semakin tiba..


yer bufday wici semakin tiba, pulak tu time bulan pose.. canner tu.. ayah cakap nk belikan adiah jek, ibu lak rase macam nk celeb... hmmm buntu.. klau nak buat pon susah, nk berbuka lagi mne nk potong kek lagi.. haru jadi nye lapo2 di masa berbuka.. haha.. wici tu tau2 lah pangai die.. tgk jelah nnt yer wici, ibu akan usaha kan! yeahh! tunggu n3 selanjut nye 02/08/2011 nanti... weeeeeee


Saturday, July 23, 2011

bila aku mula rajin...

yer bila saya mula rajin, sume2 nak saya masak.. sape lagi yg kene habiskan kalau x si hubby chubby ku itew.. haha.. dia dah bising dah, sebab saya lah punca perot dia jadi buncit.. ade ke patut?? huh xpatut langsung! hoho.. ekceli saya suke berkongsi n belajar macam2 jenis resepi dr blog my fren Darlila ni, die memang suke masak.. sbb turun temurun dari ibu die.. so saya kalau boleyh nk jadi mcm die..huhu.. *kalau boleyh laa... ekceli saya ni agak malas ckit, itu yg susah nak jadi macam die.. skang tangah otw untuk gigih kan diri untuk memasak.. mcm hari ni.. sila la tatap yer...

gulai lemak kuning ikan kembong ini utk my hubby..

asam pedas ikan kembong ni utk saya.. :P

n last ni telor goreng kicap khas utk penggemar telor or lauk pebret die.. 4 my little hero!

sekian... :P

p/s: korang lau nk share resepi sudi2 le singgah kat blog kawan saya tu yer.. :)


My ESPRIT

owh my esprit! saya sangat rendukan kamo~~

siyess sangat rendukan kamo.. dh sebulan repair xsiap2 jugak, ni nak kene carik gado dulu bru nak siap kan ker.. kata hari tu 3mggu je nak siapkan, ni skang dah sebulan kott.. ayyooo itu amoi bikin gua panass maa... ape bikin sama wa punya jam.. tukar batery je kot.. xkan bezaman nk siap nye.. hmm nk tukar batery biasa tkot cepat kong, ni tukar kt butik n kilang die canni lak jadi nye.. haish~~ sabor jelah..

rasa xslesa pkai jam len, ini jam je yg best.. sebab nye?? de sentimental value...hhuhu.. adiah dr hubby time bufday tahun lepas, so sayang sangat kat jam ni.. time tu celeb bufday ibu kat genting,so alang2 tu terus hubby beli adiah dr sane, punye la jauh kan.. awish pon bru 7 8 bulan xsilap time tu.. sekali blik kl tgk jam tu kat butik kat alamanda, hamek ko!! beza seratus dr sane.. hmm no wonder la kan sbb nk naik genting tu kan tinggu n jauh, so itu sbb charge nye pon mahal.. huhu..


p/s: pesanan utk diri sendiri, lepas ni xde nk beli barang jauh2..same jek.. butik kat kl ni pon belambak..harga pon berpatutan.. hihihi


Friday, July 22, 2011

Jumaat menanti sabtu


Betul la tu kan, hari ni kan jumahat sok lak sabtu.. hari utk bermalas malasan dirumah, klu la ade kat umah..klu direquest untuk jenjalan? hmm.. penat lg la jwb nye wiken ni.. ingat wiken ni nak duk umah jer nk deko deko umah ckit.. al maklumla dah nk pose, lepas pose raya lak.. so rumah ni bio le rupe rumah ckit yer dr mcm padang bola yg xpenah potong rumput.. ye dak? huhu.. yelaa klu si wici tu tau lah klu dah sepah kan menan, jgn harap nk kemas balik klu x ayah nye yg kemas.. aikk ayah?? ibu wtper??? ibu malas... hehe..

ingat nk bukak langsir2 tu, nk tukor yg bru.. tp langsir nye lom beli lg.. tp dh servey mggu lps kat kamdar, insya'allah akan dibeli dlm mase terdekat ni..hope so laa..

so hari ni dlm kepala syik dok pikir nk deko umah jek, keje pon malas nk buat, boleyh camtuh? huhu.. macam macam dalam kepala ni, nk ubah lemari tu kesana nk ubah meja tu kesini.. kikiki.. berangan jek, yg ngangkat nye ayah gak..cian ayah.. beli perabot baru? no no no.. cukup lah yg ini dlu,tggu hero meningkat besar bru leh beli bru, skang guna yg mne ade.. boleyh kan..

okla oleh kerna vit M itu menguasai, saya pon berjimba jimba la kat alamanda tadi, ape lagi..hentam secret recepi laa. sangat menyelerakan..nyum3.. yer saya skang tengah menternak lemak2 yg kurang nk melekat kat bdn ni.. sila datang wahai lemak..huhu.. sila nikmati gmbr ini yek.. nikmati hanya dimata..ekekkeke...



selera gajah kan kiteorng.. huhu.. bdn kecik, makan nye xhengat!

okla tu sekadar melepaskan tensen..

Thursday, July 21, 2011

Tiada tajuk untuk n3 ini..ngeee

alkisah....

tadi ayah nak kua beli rokok..yg si wici tu sebok 'nak itot ayah..nak itot..' so ayah pon decided ibu ikot skali sbb wici nk ikot jgk.. ibu ekceli mls nk tkr baju n suar.. so ayah cakap xpe duk lam kete jer.. kdai bakang umah ni jer.. ngengade wici ni.. so ibu naik je kete cmtu...tiba2...

wici : ibu tak atai tudum??
* sambil belai2 rmbut ibu...

ibu : @#$%^&*
* buat muke xbesalah, n pandang ayah..sbb dh xtau nk jwb ape.

ayah : ibu lupe nak pkai la wish.. nnt len kali ibu pkai yer..
*tQ ayah sbb bekap ibu.. lega~~

wici : otey..

hmm susah jgk bila anak dah pandai cakap ni, sume2 nk kritik.. lepas ni haruss berjaga2.. thanks yer wish sbb ingat kan ibu.. biase lah ibu pon bru nk berjinak2 bertudung, so kadang2 tu lupe.. ngeee~~


selamat malam sume..taraa~~

Wednesday, July 20, 2011

Ramadhan kian menjelma..

salam petang.. take a break seketika besama tea yer.. lesu~~


mesti korang tertanye tanye kan ape kejadah le buku buruk tu di upload kan.. hehe.. yer buku itu memang buruk, tapi sudah banyak berjasa pada saya juge small family saya.. wahh gitu.. ekceli itu adalah buku resepi saya.. nak tau sape bagi? adalah my hero papa.. yer ayah kandung saya.. waaa rindu sama papa di kampung.. ingat lagi mase saya mule2 baru kawen, yelaa xpandai masak lagi, sekadar yg simple2 tu boleh laa.. so die dengan berat hati menyerahkan buku itu pada supaya saya menjadi isteri yg disayangi suami seperti my mama.. *wlupon buku itu adalah buku kesayangan beliau.. :(

papa: nah angah amek buku lauk pauk ni, nnt bleh masak nnt kat kl. snang..

saya: time kasih pa... *dlm hati sayu je rase nye.. betapa peka nye papa saya terhadap anak die yg bru nk mulekan hdp bru...


so buku ni lah yg banyak berjasa pd saya untuk masak kan laukpauk buat suami tersayang.. ekceli buku tu dh lame saya xgunakan semenjak bz nih, blik je mls nak msk, msk yg simple2 jer.. so memandangkan bulan puase dh nk datang, harus keluarkan balik buku itu untuk menu berbuka nnt..

malam tadi xde keje, duk kemas2 almari dapor ckit, skali ternampak buku tu.. terus amek n pelok..bukan rindu akan buku itu..tetapi rindu akan pemilik sebenar buku itu... * agak emosi


p/s : tengah kumpul semangat utk memasak d bulan puase nnt.. weeeeeeee~~

Tuesday, July 19, 2011

budak lasak!

malam yg mendamaikan..salam..wahhhhh!

alkisah budak lasak ni haa, rungkas rungkas kusi n meja bilik bacaan ayah, sekali tersadung ape tah , terus terjelepok atas karpet sambil niarap n nanges sekuat hati. ibu senyum jek mule tu.. skali awish angkat muke tgk darah membuak2 kuar dari mulot dia, punye lah panik ibu.. terkujat kejap, ingat kan sekadar jatuh mcm selalu. rupenye teruk jgk bibir die, dah macam killa fairy dah..huhu.. ayah lak belom pulang lagi,ape lg ibu cepat2 ler p cuci luka die tu.pastu awish cakap, 'ibu, nak ubat.' sempat lagi tu mintak ubat,ubat adalah kegemaran die okeyh! ibu pon terus amek minyak gamat tu sapu kat bibir die, nmpk cm dh okla cikit sbb dah xnanges.. so die pon sambung tgk kartun dengan kusyuk nye..mcm xde pape yg jadi kat bibir die,boleyh?! hmm td nanges beriya..hadoiiii...tgk lah tu kusyuk tgk tv.....



lihat lah bibir ku yg mungil..hohoho..


kusyuk tgk baby tv

then ayah pon balik, pastu pe lagi..ngadu la ngan kesayangan die tu. ibu pon kene marah olok2 la ngan ayah sebab nak sedap kan hati si kecik tuh..xpasal2 salah ibu lak, die yg lasak..haish~


setelah didodoikan ayah baru lah die tido,tanak tido ngan ibu sbb kunun nye ibu la penyebab die jatuh..haish~ yelaa sbb ibu ngan die je ade kat umah td,klu bukan sbb ibu sape lg.. awish2...



tido haruss ade aish (kain bucuk) die, klu x memang xleh tido..hehe kain bucuk die memang di panggil aish *saya pon xtau knape,die yg bg name tu..hihi




rungkas = panjat



Mee bandung muar !

memang terbaeekkk, harus cuba !

dan hasil nya kat bawah ni yer.. xpenah buat semalam bru try.. agak memberansangkan.. waahhhh !

mee nye xnampak kan, hanya lauk yg banyak..kikiki.. biase ler home made.


semalam buat hidangan tuk en ayah, ternyata pujian yg dapat dari die..hehe..agak kembang laa.. ekceli perencah ni dah berkurun ade kat umah, itu pon bukan beli tapi pemberian dari kawan my eh ayah dari johor kasi.. semalam baru tergerak hati nak buat, sbb dah xtau nak masak pe tuk hidangan semalam.. at tast dapat idea tu.. berbaloi2.. perencah nye agak pekat.. tp mavelesss~



Monday, July 18, 2011

santapan petang.. wehooo

by: Secret Recipe.





Tiramisu Cake

New York Cheese Cake

balik td rase macam teringin jer nk mkn cheese cake, so ape lagi kan..terus la singgah secret kat bangi ni, jangan ingat bandar baru bangi ni xde secret yer. macam2 ada.. hanyaaa... klu tenet dihujung jari, tp kalau makanan ni dihujung ape?? hanye tekan minyak kott..hehe.. adalah menikmati besama my wici, sbb en ayah belom lagi pulang.. wici mcm bese la, sume2 makan..kemain beselera..


hah tgk lah aksi die, macam xmakan setahun..haish~ nasib baik beli 2, sorang 1, lau x memang berebut la jawab nye..

taraa~


puyuh beraneka.

AKTIVITI MEMANJAKAN PEROT~ weeeeeeeee

semalam macam teringin nak makan puyuh, so request ngan en hubby terus dia bawak p makan citu, sbb dia pon macam dah teringin nak makan, lame sangat xkesana.. area nye adalah puchong height. jauh kan..hehe punye lah jauh pegi carik tmpat makan semata2 mahu memanjakan tekak ni.. sekali sekala xkesah la kan..




ini adalah sup puyuh, sangat kaww!

puyuh 3rasa.. terbaeekkk!

puyuh kunyit my pebret!!


korang haruss cuba yer.. restoran or kedai makan memang glemer kat area puchong nih.. saya yg duk bangi sanggup kesana, walaupon jauh tapi berbaloi!!

Mandi Manda @sg tekala

hye salam tengahari yg hening..

wahh hening la sangat..

yer agak hening and malas sbb nye dah hbs 1 pinggan nasi..malam tadi lak xtido sebab penangan my wici 'atik didi' = sakit gigi..

sabtu pagi kami n kawan kawan opis saya ke sg tekala, sesaja release tensen jap.. bermandi manda berjimba ramba di pagi sabtu.. kunun kunun nye nak gerak seawal pagi seusai subuh.. at last kul 11 gak sampai.. ini sume pasal gas kat rumah saya habis lah.. time tu jugak la die nak habis,slalu slalu tanak lak die habis..sangat spoil laa.. sabar jelah.. malam tu my fren dah datang umah tompang dapor nak masak kuah spegeti n perap ayam. so dah siap lepas kawan saya balik ingat nye nak la goreng kopok utk esok nye,tkot lak xsempat nk goreng..sudah nye duk menunggu apesal la minyak ni xpanas2..rupe rupe nya dh out! haish~ nak beli gas dh kul 12 tgh mlm.. esok jelah yer,so memang xdapat la nk kua seusai subuh sebab nak tunggu kedai bukak dulu.. bertabah jelah..

nak tengok photos??? jom..........
-
-
-





memang best n memang fenat, balik tu sampai dah petang.. sume2 penat so ape lagi kan.. tido le jawabnye.. untuk membuatkan si hero itu tido sekali, terpaksalah kami buat2 tido dulu sblm betul2 terlelap.. yeah! celik mata sbelah intai bdk sebelah tgk tengah lena jgk, die pon penat ekceli, tapi tanak tido kalau orang x tido.. so kami same2 lah berehat sehingga jam 7ptg.. terjaga dikejutkan oleh suara budak kecik itu merengek 'ibu, anyun..adik atik didi' *sambil tunjuk gigi die.. haish canner nak buek ni haa.. col mama tanye, katanye mgkin die ulser,xpandai nk sebut.. hmm bile pikir2 btul jgk.. so terpaksalah belikan die eskrem utk hilangkan pedih die tu..kemain suke.. ilang sakit..

malam tadi pon 1 malam xtido penangan atik didi die tu, hmm xtau nak buat hape dah.. nak nanges pon ade..dlm hati ni, 'klu lah boleh saya amek sakit die tu,alangkah indahnye..' hmm terpaksalah tdo sambil tangan usap pipi die.. itu pon demand lg tu,


ibu: awish nak nenen?

awish: nanak! *sambil marah

ibu: bistu syg nak ape?


awish: nak air teh.


ibu: @#$%^&*

ibu: air gen yer? *air vitagen


minum air gen tapi masih mahukan air teh, so dgn mata yg pejam ibu bancuh air teh di awl pagi
hari.. klung kleng klung kleng...


mood hari ni pon @#$%^&*...............


mata bengkak


pale pening


MALAS....








Thursday, July 14, 2011

Floria La Vista !!

salam pagi jumaat yang gulap gulita...

mood: yawm...

smalam yang indah.. wahhh.. indah la sangat kan.. ekceli malam tadi g kat floria putrajaya.. hmm okla seronok la jugak tengok munge munge kat sane..theme nye roses! so memang sweet sangat! cantik nice.. tak puas nengok.. macam nak pegi lagi jer.. untuk sesi siang hari pulak yer.. malam tadi pegi yang suasana malam, lampu lampu nye memang cantik..kelip kelip lagi gitu.. seronok la my hero tu berkejaran kesana kemari..ase release jap tensen ni..ok jom layan my photos...






munga nye sangat lah suweet! teruja sangat2.. sampaikan wici saya pon dah poning nengok munga2 itu.. siap petik lagi..haish~



Wednesday, July 13, 2011

hot drama!

skang dah stat demam Annissa plak yer.. setiap selasa hingga khamis jam 10.30mlm tv3.. haish~ keluar mkn jek haruss pulang secepat mungkin, tade lepak2 n borak2 yer.. seusai makan terus pulang yar! tv menanti kat umah.. tgk citer ni boleyh sakit jantung tau x..syik saspen jek.. saya sampaikan ketap2 gigi tu menahan marah, sabar jelah.. haha.. penangan drama tv 3 ni..


Tuesday, July 12, 2011

serius.

seriusly memang sangat tidak gemar akan mulut puaka.. ye kamo semua pasti kenal atau tahu siapakah itu dan apakah itu. di depan nya baik, dibelakang nya macam ****. baunya seperti longkang, mungkin longkang boleyh lagi dihidu, tapi mulot orang, nauzubillah. kadangkala di depan juga terus zasss orang dan tidak memikirkan perasaan orang, dan orang itu tidak layak berkawan dengan manusia sebalik nya b*******. *sangat emosi.


ye saya tahu kamo ketandusan idea tapi jangan secara bulat bulat menciplak hak asasi orang. sila gunakan kecerdikan kamo itu, jangan disimpan sampai berkarat. kelak diri yang akan rugi. berkongsi tidak salah, tapi biar kena dengan cara nya.


okeyh sampaikan salam saya pada empunya diri.. salam.





p/s: pesanan untuk diri ini jugak.. *tanak senyum okeyh


Monday, July 11, 2011

wedding..wedding..

ahad lepas kami menghadiri majlis sanding kwn opis saya, punye la jauh umah nye.. nun haa kat banting tu haa.. doyaiii..oleh kerna jemputan,terpaksa lah ku turutkan jua..sbb mase die tunang dulu saya dah xpegi,so skang die kawen kene lah pegi yer.. siap bagi kad lg, so haruss attend.. hubby dah mmbebel sbb umah nye agak la jauh kan..di pendalaman nun..haha..

posing sbelum ke majlis my fren!

ok lepas balik dari kenduri tu igt nak terus ke jusco bukit tinggi, sbb hanye terus je dr umah my fren tu, agak dekat laa.. rase mcm teruja jgk nak pegi sbb xpenah sampai ke jusco bukit tinggi tu.. jusco2 lain tu adelah jgk wlupon xslalu.. hubby la plak ade agenda lain dlm otak die upenye.. nk tgk ape?? sat noo~
hah ini lah dia, mesti korg pelik kan??? ini nama nye adalah shell xde bumbung.. sila gelak sampai pecah perot yer! mesti korang xpenah jumpe kan shell yg xde bumbung, hanya di banting okeyh! haha.. hubby u turn balik semata2 nk snap pic ni okeyh! haish~ geram jek.. xpasal2 xjadi g jusco.. ok hubby ckp lak tanak balik ikot putrajaya tp nak balik laluan kajang.. so saya diam jelah..malas nk membantah.. rupe2 nye die nk bwk kami mkn duyan kt tepi jalan!! sgt la besh!!!

dua beranak tengah discus utk melantak..


okla rutin utk hari minggu.. sangat la penat.. next week dengar2 ade port luck lg.. hah??!! memang penat lagi, bistu bilenye nak rehat? haish~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...