Sunday, June 19, 2011

Wiken yg happening !

penat..penat..penat.. jalan2 sehari suntuk..dua hari suntuk..dr pg ke awl pg..sabtu nye pg tu ke nilai Again! xberapa penat sgt sbb nye ayom aka along saya ada,so mmg keje die la yg mengangkut awish kesana kemari. ibu rileks ckit. balik dr nilai ke pasar mlm shell area umah saya plak,lepas tu ke jalan TAR. oleh kerna dh agak lewat,jln TAR pon dh nk tutup,so xdapat nk beli brg..hubby decided bw kami ke danau kota setapak lak,wktu tu dh jam 12mlm. so pegi lah kesana n lps tu sblm blik singgah mkn2 dulu plak kat kg baru.. waaaaaaaaaaaaa penat woooooooooooo! xterkira.. blik jer trus tumbang!
esok nye ke nasi beriani gam johor utk lunch, lps tu ke alamanda tuk sopim lg okeyh! hadoiii sgt2 la penat. so hari ni monday blues plak.. penat n malas!! jom layan picca~

awish sentiasa dengan ayom okeyh,tanak ngn org len..

hmm awish dpt kasut clarks bru lg, jeless nye..

ini adalah ayon n mama awish..pengantin lama..hehe


at OLDTOWN alamanda minum2..

hehe pelikkan?? kami kt masjid putra ni. ayah n ayom singgah solat jap..

hmm rindu plak kat dorg berdua nih,awish rapat sgt. mse ayom n mama nk balik,awish sebok amek beg n pakaian die sbb nk ikot dorg blik..cian lak..hehe..
okla nnt citer lg erk..taraa~

2 comments:

Callalily said...

huhu dah lama x berweekend yang happening..:(

r'Da said...

hmm ini pon sbb abg dtg dr kuantan,nk sopim2.so ayah nye pon xmsk opis le wiken tu,lau x mmg berjanggut la jgk kt umh ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...