Friday, June 3, 2011

Update!!

Wahh dh lame xmencoret n membebel kt cni,rindu la plak.. Dah berhabuk pon sweet home sy ni.. kekangan masa n waktu mmbuatkan sy tidak dpt membebel kt cni beberapa hari yg lepas.. Ade banyak citer nk stori ni, so jom kite layan bberapa stori ni yer..

My 4th Anniversary !! OMG~ 25.05.2011

Alkisah nye time anniversary tu sy adalah berada di kampong halaman bersama parents tercinta.. so xdapat la celeb together2.. tp xpe sbb kami punye komitmen masing2 n dimaafkan..boley?? hehe.. kira boleyh la tu.. sy telah pon buat surprise tuk en suami iaitu letak kan kad dlm kotak kat dlm rumah tu sblm sy fly ke KB.. bijak tak!? Ekekkeke.. pada 24/05 tu kebetulan plak time tu sy berada dirumah mertua bersama awish,awish lak wat hal meragam xslesa tdo umah tokmek sbb jarang sgt blik umah sana.. sy tunggu hingga detik 12am, smpai lak detik 12.01am tu sy terlena sbb ngntk sgt mlayan kerenah awish.. ttibe terjaga kul 12.10am n terkujat trus amek hp n sy tgk dh ade msg dr en suami.. wahh terharunye..

~_0 HAPPY ANNIVERSARY 4th… I LOVE U VERY-VERY SO MUCH ! MuahXXXXXXX!

Tq sayang.. love u too.. sayang kamu laju2.. hehehe..

Cerita selanjutnye akan diupdate seterusnye.. nantikan.. taraa~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...