Tuesday, June 14, 2011

Merepek meraban.


Salam sume..
Dah lama xmerepek meraban kt cni..mcm bosan la plak hari ni,keje nye byk tp vit M bertambah,so xde 1 pon siap. lately mcm mls jer,sume2 bnde mls..knape la...nk kate alah peknen,xpeknen pon.. mmg semula jadi kott..hihi..awish pon skang ayah nye yg hantar ke skol,ibu nye mls.. minggu lepas kata ayom aka ayahlong awish nk dtg,tp xjadi lak ade sbb2 tertentu,katanye ujung mggu ni lak.xtau le tu jadi ke idak..klu jadi...hmm alangkah bestnye, xdelah bosan sgt dihari minggu. kakak ipar baru nk dtg,beramah mesra..tp mmg dh mesra pon ngn kakak ipar bru tu,sbb nye along mmg dh couple ngn bini nye tu sejak dr zaman skol lg..so mmg dh rapat laa..

op'ss cerita tentang Nora Elena... sume2 skang tengah DEMAM NORA ELENA. tp mcm xbest la sbb nye khamis ni last episod dah.hmm rase mcm nk tgk lg jek,xpuas.. nmpk gaya nye,saya harus geledah balik almari lama utk mengambil balik novel 'kasih yg suci' aka Drama Nora Elena tu. sbb dh lame sgt bace novel tu,ntah ade lg ntah idak yer..hrp xdibuang en suami lg la yer..novel tu saya beli n bace mase anak dara lg..skang bru kua drama die,oklatu..hmm mcm dh lama saya xbeli novel2 terbaru kan. ekceli skang mmg dlm musim M A L A S okeyh! nk baca novel pon mls,bkn stakat mls,nk pegang novel pon tanak. novel yg saya beli bulan lepas iaitu TAJDID RINDUMU tu pon belom hbs dibaca okeyh. bru di ms 7. hehe..


Ingat nk buat perancangan utk holiday dlm masa terdekat ni. agak2 ktner yer? en suami suruh request je nk p mne,dia akan bwk..tp dlm negori je yer.. lua nogori no no no.. hmm en suami ckp nk kembalikan balik nostalgia lama kami. refresh balik okeyh. tp dengan anak lg,xde makna nye nk kembali bagai.. hehe.. oh
h ye lupe saya nak bgtau,pic yg kt atas tu adalah adiah dr saya sempena anniversary hr tu..hehe agak lambat post yer.. okla saya beransur dulu yer,jumpa dilain entry.. taraa~

2 comments:

Callalily said...

siap pakej skali tuh luar dan dalam, hehehe...:p

r'Da said...

haha..huh nk adioh sgt,hambek laa.. purse tu mmg dh lme die nk,so thn ni bru belikan. hehe.. suke xterhingga die..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...