Wednesday, June 22, 2011

Go Snow World !



walaupon ini pic dah lepas 3minggu, tak kire nak post jugak..hehe.. op'ss kawan2 sume jangan salah faham yer..saya bukan kat oversea yer,saya hanya kat genting dan tempat itu adalah snow world.. haha..dandan je kan..macam orang xtau.. ekceli ni kali kedua pegi sane, 1st ritu pegi time my wici baby lg,so xdapat nak masuk and main pape.. hari tu pegi ngan kengkawan dapat la main..wici pon dah besar.. nak jadikan citer time saya pegi tu hujan la plak..dandan tu sampai hujan, sakit jek hati ni..nak main outdoor pon tak leh..hurmm..so saya n hubby decided masuk snow world jer sebab dah xtau nak main ape..first2 tu awish punyelah teruja siap cakap 'bu, nak amin air batu..' amin tu adalah main ok.. lepas bawak masuk dalam tu,terus jadi pendiam n mendengar cakap..haha..kelakar tengok muke die time tu..kesejukan yang teramat sangat kott.. siap cakap lagi, 'ibu,awisss ejukkk' hahahhaa tergelak besar ayah ngan ibu.. mase dlm tu die diem jek,xlasak pon..hanya mendengar perintah..lawak2..ayah siap cakap, kan bgs klu awish slalu dgr cakap mcm ni..hehe.. okla yer.. enjoy da picca !!

4 comments:

ibu qaleesya said...

wahh seronoknya.. bulan depan nk bawak esya g genting.. jommm

r'Da said...

pegi lerr..best sgt! esya msti hepy nye.. kiteorg dh xleh follow dah sbb esok nk ke cameron.. weeee

Tuan Din said...

huh!! Kalu cam tu kena buat 'snow world' ler kat rumah...

r'Da said...

tuan din: gamok nye cenggitu ler.. leh ker? hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...