Saturday, June 4, 2011

Day 3 – Nilai 3.. shopping time.

ini tempat adalah pebret my mom okeyh! Ape lg lau bukan pinggan mangkuk vantage.. asal dtg kl je harus ke nilai yerr.. hmm ape la yg best sgt..sy ni yg tiap2 minggu hantar adik blajar kat nilai pon jarang sangat nk singgah.sbb xtau nk sopim ape..tp hari tu mcm best lak sopim,tgk org sopim, kite pon teringin nk sopim same..hmm en somi standart ler, lau membeli n blah die la no 1. Toto cadar blanked xcukup 1, 3 skali die beli.. xtermasuk dgn kain baju lg. pndk kata kete atok penuh dgn brg2 jer, kami nk masuk pn xleh..adoyaiii penangan nilai 3. Cukup lah skali ni, mgkin 1 2 thn lg bru jejak sane. Panas ya ampun xtau nk cakap,dgn awish yg teramat lah noty,mmbuatkan saya lg mls nk kesana lg klau tanpa atok n nenek yg menjaga die..haishh~ photos harus ade yerr.. hihi..

bantal yang awish pegang itu adalah bru dibeli okeyh, mengamok nk bantal.. hmm..
okla taraa~

1 comment:

Amy Syaquena said...

Wah bestnya amy lame x pergi Nilai 3...

P/s: Jemput join Cutest Baby Smiling Contest

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...