Tuesday, May 17, 2011

WE at kampung AGAIN !

hehe jangan marah haa.. oh nk cerita sepanjang saya kt sini,wow mmg best balik kali ni... sbb?? kami ke MUNDOK a.k.a Rantau Panjang. macam2 nak beli, almaklumlah bukan slalu smpai kesana. picca nye masih berada ditangan my SIL, nnt die dh msk kan lam fb, saya upload kemudian yer.ini nak citer sal my son lak, adoiii mcm2 ragam sejak balik kg ni. syik membuli makcik n pakcik nye jer..hehe..padan muke dorg..bukan slalu ponn.

perbualan awish dgn cuby (adik bongsu saya)
cuby : awish, cini tgk kartun ngn cuby
awish : tanak tawan ngan mbi(cuby) buweekkk *smbil jelirkan lidah.
cuby : oo tanak ye, xpe.. bye cuby nk g jln2,jgn kawan cuby lg.
awish : *menangis n jerit2 sambil pukul cuby,mrh sbb org tanak kwn..haha

punyelah noty,tp bile org ckp tanak kawan ngn die trus menggelupor xtentu arah..haha..lps tu die akan dtg dekat saya n mengadu..hehe..cmtu le gelagat awish..okla dah ngantuk la plak bile menulis,mata ni mmg..see u !

1 comment:

Amy Syaquena said...

ada dekat kelantan ke , kalau tau leh calling2 jumpa..

http://sinarraudah.blogspot.com/2011/05/sinar-raudah-akan-mengadakan-baby.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...