Thursday, April 7, 2011

seje nk share

hehe inilah hasil yg sy beli ketika pergi ke pesta buku wiken lepas..taraaaaaa



hehe ini lah pebret sy skang..

-

-

-

-

-

-

-

-


ok ini masuk tajuk lain plak yer..hehe..boley lak cmtu..boley kan?? hehe..

bu,lalabiu

wut!!! betul ke ape yg ibu dgr ni..msti kamo2 sume xpaham kan kan..itu adalah singkatan pada I LOVE U dr my anak, DARWISY!! oh my gosh.die dh smakin bijak..xsangka..hmm terpikir2 jgk,dr mana datangnya ayat tu,die dgr dr mne yer? mgkin dr mulot ayah die..mgkin! sbb nye die jugak penah pggil sy dengan paggilan ayang ok! hmm sungguh xdisangka..budak2 zaman skang...macam2..
pulak tu pandai puji2 ibu lg skang u! malu i! hehe..yelaa dulu salu dgr pujian dr ayah nye jer,skang dh 2 org pemuji dlm rmh tu..hehe..bangga sangat sbb org yg tersayang puji.. op'ss lupe nk bgtau,bersebelahan dengan novel sy tu adalah buku2 my wiwish..hmm hari2 keje die cam ibu die la jgk..membaca n membaca..suke sgt..die dh pndai mcm2..dh kenal byk bnde,if die xtau,die akan segera tanye ibu die 'bu,apo ni??' hehe..bahasanye agak rojak,cmpur KL n kelantenss..haha.. hmm teringat lak 1 ayat ni yg penah awish ckp kt sy,
bu, cat atan fish.
juga dirojak kan BM N BI...awish2..tahu x maksudnye???
cat mkn fish..hehe..klakar kan..
okla smpai disini lah dlu yer,ade hal ckit ni..taraa~




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...