Thursday, April 14, 2011

Post ni utk my fren DuniakuZAILIESARA. .



sori lah terpaksa wat post ni sbb u nye blog xdapat nk komen..hampa.. :( oh ye cian sgt ngn myra tu,mmg slalu mcm tu yer? sedangkan ank demam ckit pn kite dh menggelabah n risau,ni apatah lg bnde yg mcm ni,kan?? mmg klu bab2 buang air kecik ni slalu jd pd bb,tp risau jgk klu bnde ni mcm dh sebati ngn die.hmm better zai tukar susu la tgk canner..beli yg packet kecik dlu,try tgk canner.ore pn sero rusing jgk,nyaknyo ko budok.lg kan kito ore tuo ni pn klu BAB kesat pon berair mato,apatah lg bby..ya allah cian nye..klu xjadi jgk tukar susu g mntk nsht doc la,mne tau ade jalan..cian la klu ank2 ni sakit.tmbh2 lau ank ni BAB xtentu.awish mmg BAB hari2,paling x die akan BAB 3 kali sehari,klu die BAB sekali sehari,ore rusing doh..byk kan bui dio mkn buah la zai..oh ye myra skang mnm susu ape yer? sabar la deh,try cr jalan dlu..cian sgt bdk tu..


kalau kwn2 nk kongsikan cerita ngan kwn sy ni, sila2 la jalan2 kat blog die...
http://lurvelycallalily.blogspot.com/

okla taraa~~

1 comment:

Callalily said...

huhu siat wat n3 lg..tq tq...

tu la kalau still berterusan meme kna mintak pndapat doktor la..
skrang pun dah start bg vitamin suh dia lalu mkn...:(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...