Tuesday, April 5, 2011

novel oh novel

balik sat g nak p beli novel lagi..yipeeee!!!

malam tadi dah tanye my hubby 'boleh x nk beli novel lg..' hubby jwb 'beli le yang abg xkesah' dalam hati, yesss!! sblm ni tkot jgk nk beli novel sekerap mcm skang,tkot die mrh..tp upenye incik abg saya tidak menghalang minat saya..katanye asal kan xabaikan ank sudah lerr..saya baca novel pn time ank dh tdo..hmm klu nk baca time die hdp2 mmg xlah..makanye novel saya akan menjadi mangsa die laa..xnk amek risiko pd barang kesayangan saya..hehe ekceli novel adalah salah 1 barang kesayangan saya..ia mmg tersimpan eloh dlm bilik bacaan saya..xboleh org sentuh okey!
satu masa nnt saya akan beli satu almari tuk letak kan novel2 saya tu..hehe..angan2 jelah..mcm byk sgt novel saya tu..stakat 10 bujik xheran kan..org len berlambak2 xkecoh pn..hehe..wiken lepas cik abg ajak g bilion sbb katanye ade fair buku2 kat bwh tu..saya apalagi kan..cepat aje stuju walhal mase tu punye lah penat nk bejalan..tp saya gagahkn jgk..hehe..demi novel..sbb nye sy kua ngn cik abg,nnt die yg akan byr kan novel sy tu n sy boleh beli lebih dr 1..kikiki..bijak x?? harusss lah bijak...hmm setelah settle beli buku tuk my wiwish,cik abg sy pn ckp,'nah duit ni pegi beli novel n abg nk g msk lam ngn awish beli brg mandian' hehe..sgt la hepy,ekceli die saje nk suh sy beli n pilih sndiri novel tnpa gangguan die n awish..sbb die tau klu sy pilih novel mmg berejam la jwb nye..hehe..memahami pn suamiku ini..tq sayang!
i sayang u laju2..hehe..


okla,nampaknye hujan turun dgn lebat nye ptg ni..hmm damainyee...
ok tara~~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...