Monday, March 7, 2011

Hepy Bufday to me!! hehe~~

salam. . .

skang saya amat bz utk mengupdate blog saya ini,mcm2 tugas ade..hehe..paham2 jelah yer..ni bru berkesempatan.. hmm teringat kata2 my hubby last week 'ayg jangan lupe update blog yer'..
means die salu mengikuti blog saya.. wahhhhh hepynye.. ade yg menghargai coretan saya..agaknye die nk tgk luahan hati saya kat diary yg die bagi awl tahun hr tu hampeh xde pape!! hehe..ekceli skang dh xsempat nk mencoret pape kt diary kt umh..kat dlm ni pn xslalu saya boleh update,harap abang faham yer..bkn xhargai diary yg abang bagi,tp xberkesempatan..hihi..so abang baca jelah dlm ni yer..same je pn.. *_*

op'ss lari dr tajuk asal, ekceli tanggal 28 februari 2011 my bufday..hmm syiokk sgt..sbb apee??? sbb saya dapat henfon baru dr my en somi..hehe..thanks sgt2..sbb henfon tu dh lame saya nak,cume pendam lam hati jek,xsangka lak en somi beli..hehe..then en somi bwk kami mkn kat pizza,ekceli die yg tingin nk mkn,tp saya xkesah..turut kan ajerr...hehe..

okla yer..sekian saja,nnt jumpe lg yer..sbb dh penat mencoret,nk balik masak tuk somi lak..taraaa...~~

1 comment:

Intan ~ Nur Azlina said...

hapi belated birthday arda...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...