Wednesday, February 16, 2011

i'm here!!

doyaiii lame nye xupdate blog saya ni,bersawang dh sumenye..lately saya amat bz ckit..dgn mslh keje..pastu my bro lak kawen..campur sume tu,jd nye menimbun lah ..so kekangan masa tuk berblog tiada..bru hr ni terlintas dihati nk update blog,dikala si hero noti itu tido dengan lenanye..boleh la ibu sapu2 sawang n habok2 ni ckit..

hurmmmmm...baru leh tarik nafas panjang...klu x syik kejar mengejar je ngn si noti tu..asyik paut paha ibu jek..xleh kemana2..nk buang air pn die tunggu depan pintu sambil cakap 'bou..... pat!' mean mmg stress laa... tp xpe,ibu hepy! sbb anak ibu clever! mulot bising...mengalah kan pompuan..

oh yer,picca2 wed my bro dh ade ditangan saya,cume nk upload tuk di share ngn kengkawan tu xboley lg..adalah kerna tenet dirumah mama saya amatlah lemmmbabbbbb!! tensen jek!! sbb tu mls nk on9,syik loadingggggg jerrr...... busan nunggu! baik tdo ke layan citer ke lg besh! tp tulah, my pren salmie n buny dh bising bertanye apsal blog sy sunyi jer..xdi update...so itulah die jwpan nye..hehe..boleh diterima kan kan..nnt de kelapangan n tenet laju selaju lrt, sy upload yer...

hmmm itulah die sedikit sebanyak tentang ketiadaan saya yg agak lama..hehe..bukan merajok okeh! cume kekangan masa saja...so cukuplah tuk hr ini yer kengakawan sume...tkot si noti tu bgn,t xsempat saya nk bersiram dengan senang ht n tenang..

taraa~~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...