Wednesday, December 1, 2010

petpet a.k.a wonderpet

pagi sume....
hari ni rase fresh ckit dr hari2 smalam,badan dh xpanas,batuk dh kurang,selsema pn dh jd pekat mean dh nk elok la tu kan..=) hope hr minggu nnt sehat sepenuhnye sbb ade agenda ckit pd hr mggu nnt wif my hubby juge bb...

ni la nk citer psl wonderpet rancangan pebret my wiwish, dh sminggu ayah nye carik cd tu kt serata KL,tp xjugak jmpe.1 KL ayah carik,tp xde org jual..hmm any suggestion x dr kwn2 sume ktner nk carik cd tu,kecian sgt ngn awish..hari2 bile balik umh msti tuntut..hmm ank ibu skang dh pndai menuntut..sbb nye sy slalu jnji ngn dia bile die mntk cd tu...
bila balik umh pd ptg hari.....

awish: bu, petpet..petpet..
(ibu pn bukak chanel CERIA)
ibu: ok ni....awish tgk kartun ni yer,kampung boy!
awish: nanak..nanak..
(awish ckp sambil menjerit2)
ibu: ok esok ibu beli yer? esok kite tgk yer syg...?
(awish senyum smbil angguk2 kpla)

adoiii sy dh pn janji ngn my hero,mcm mana ni..wlu ape pn die ttp nk cd tu..citer tu hanye ditayangkan pd pukul 2.30ptg setiap hari di TV9... bbsitter ckp die akan tgk citer tu wlupn die tgh tdo,die akan bgn...hmm minat sgt gaknye... lunch nnt ibu g alamanda yer syg,ibu try carik cd tu.sbb skang kt hall alamanda tu ade fair buku2 budak2...hrp2 adela cd tu..sy pn dh buntu dh,xtau nk carik ktner..search dlm tenet lak xde,hanye ade yg 6mnt..mne la awish nk tgk klu kejap2 jer..okla nk carik mud sat...

taraa~~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...