Tuesday, December 7, 2010

masih tidak sehat :(

adoii dh nk masuk 2minggu berturut2 saya xsehat..tp minggu ni lebih ok dr minggu yg sbelum ni..
smalam ayah bawak kami mkn pizza kat cheras tmn conout tu.jauh kan?? hehe..ekceli sesaje jer nk releas kan tensen ibu ni. ayah kecian tgk ibu asyik xsehat jer,so die bwk la kami mkn pizza kt citu..okla,ibu pn xde rase pnt sgt smalam..sbb cian jgk kt my hero tu asyik duk umah jer time cuti,sskali tu kne la bwk die tgk keindahan alam jgk kn..hehe..okla taraa~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...