Thursday, December 9, 2010

Dalam Dilema

Haishhh xtau dh nk pikir....ekceli en suami kene attend kursus kat PD ujung minggu ni, sy xkesah sbenarnye die nk pegi..tp dlm xkesah tu sbnrnye ade jgk rse tkot sbb nnt kami akn berdua jer kt umh ngn my hero.. en suami lak mcm dilema nk pegi atau x sbb nye die xsmpai ht nk tinggal kan kami dua branak kt umh semasa ketiadaan die. ekceli dh lame en suami xpegi kursus, last thn lepas, itu pn my mama yg dtg teman kan..skang my mama xley dtg coz adik yg 2nd bongsu tu tgh berkhatam, keterpaksaan menjaga dia... hadoiii mcm mana ni sy nk ckp ngn en suami yg sy relakan dia pegi kusus tu... dia ssh hati tu...sy tau n sy teramat knl hati budi suami sy,dia sgt peka terhadap kami berdua. ape2 pn kptsn abg nnt sy ikut kan aje lah...

dua org ini adalah pengarang jantung saya!


5 comments:

Salmie Suhana said...

ciannya ibu n awish...mai tumpang umah kami la...hihi..ore gitu gop..tiap kali zami kena g kursus mesti ssh hati sbb ore nyer spesis nakut banga..harap ke ado adik jah duduk skali..hihhi...pape pn take care ye dear..sero takut mai umah ore la ;)

r'Da said...

itula hadoii..yg mnjadi mslhnye adalah sy sokram yg penakot! tp insya'allah akn ku gagahi tuk duk umh berdua,jgn isau k my dear pren. mie pegi 16-19hb ni..siap komplet ngn hr mggu skali,mmg bosan thp gaban lah kali ni,hr mggu tnpe en suami.. argghhhh!

nursalwa said...

salam kenal..
saya tag kamu..
jgn mare yeaa..

Amy Syaquena said...

As'salam..

why not you follow je..

r'Da said...

amy: hehe cuti dh yillek.. hukhuk.. itu yg mnjadi mslhnye.. waaaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...