Tuesday, November 9, 2010

Si Manja Bersama ANAKKU di Sinar Raudah

Kalini juga dari mrs Amy owner blog Sinar Raudah dan penaja hadiah adalah Anakku



1 - Terbuka kepada semua blogger yang berada di Malaysia saje .. kalau berada di luar Malaysia maaf banyak2 , aku cume mengikut syarat yang telah di tetapkan oleh pihak penaja..

2 - Buat satu entry bertajuk ' Si Manja Bersama ANAKKU di Sinar Raudah ' tajuk lain tidak di terima same sekali..

3 - Letakkan banner di atas pada entry korang , wajib letak ianya untuk pemantauan pihak penaja..

4 - Add sinar raudah ke dalam bloglist korang dan wajib menjadi follower blog nie ..kalau x ada penganjur maka x ada la penaja kan so penganjur juga mesti di beri keutamaan..

5 - Upload sekeping gambar si manja di usia sekarang.. kalau ada gambar candid lagi bagus , itu satu bonus.. gambar tidak boleh di edit dan bukan gambar studio..

MUHAMAD ALFEESHAH DARWISY BIN SUHAIMI
02 OGOS 2009
ARDA SYUHADA

6 - Terbuka kepada blogger bujang mahupun sudah berkahwin.. maknanya gambar anak buah , anak rakan sepejabat , anak bos , anak jiran ,anak kawan ,anak sendiri ,anak tiri semua boleh.. tak ada masalah janji mestilah minta kebenaran terlebih dahulu..


7 - Kali nie setiap blogger hanya boleh menghantar satu penyertaan sahaja.


8 - Si manja hendaklah berusia 1 hari hingga 3 tahun.. 3 tahun sehari tidak di terima ye..


9 - Di bawah gambar tersebut hendaklah sertakan , Nama Penuh Si Manja beserta name bapa ,
tarikh lahir si manja , Nama ibu si manja.. kalau bukan anak sendiri pun wajib letak name ibu si manja dan akhir sekali baru Nama yang menyertai ( ini untuk yang bukan anak sendiri )-

10 - Pada entry tersebut wajib mention name blog SINAR RAUDAH beserta link back sekali ok dan name penaja ANAKKU..bile dah confirm complete semua syarat di atas tinggalkan link korang di ruangan komen entry ini , chat box tidak di layan...

Contest adalah anjuran http://sinarraudah.blogspot.com/
Hadiah2 adalah tajaan ANAKKU

so..sape2 nak join lehla ke blog Sinar Raudah ni..hadiahnyer pun menarik..barangan Anakku tuh..

Pliss klik like kat http://sinarraudah.blogspot.com/2010/11/good-news-for-next-contest.html ye untuk vote anak saya

taraa~~~

5 comments:

Amy Syaquena said...

salam..

ok semua ok , dan dekat fan page pun amy dah tukar link nie.. nanti jangan lupa sentiasa update di fan page , sekarang dah boleh mula meraih undian like dengan rakan facebook di bawah gambar si manja. good luck ok

r'Da said...

ok.. :)

Amy Syaquena said...

r,Da boleh letak gambar baby dekat facbook dan direct link ke fan page or r'Da boleh juga klik gambar si manja dekat fan page , pastue kat atas sekali tue r'Da akan nampak satu link kan.. so copy link tue than pastekan dekat facebook R'da kalau x faham boleh try rujuk page nie http://www.facebook.com/profile.php?id=100000456684750 , nie salah seorang peserta punya..

r'Da said...

oo ok2 faham.. tq!

Rauthah Hamid said...

jom tukar2 link ;-)
http://rauthahamid.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...