Monday, August 9, 2010

Ahlan Wasahlan Ya Ramadhan

Bulan Ramadhan kian menjelang..

Esuk maka semua umat islam akan menunaikan ibadah puasa 11/08/2010... lps puasa raya lak..bulan yg saya nanti2 kan telah pon tiba...
kenapa????
sbb nye first n 2nd raya mase mule2 kawen agak suram la sbb kami belum dikurniakan cahaya mata.3rd raya lak kami dh bertiga tp puasa lak my hubby puasa n sahur sorang2 kat KL sbbnye saya berpantang di kampung.raya pon so so jer krna saya tidak punya baju raya yg agak vogue..hehe..nk jgk vogue..ofcoz la! sbb my hubby ckp sy belum pulih sepenuhnye,xpayah nk berdandan sakan la.. :( so sy turutkan saja.. awish lak time tu masih baby lg, so meragam nye boleh tahan la. nk xnk sy terperap jelah kt umh..tp yg sedehnye sbb xpat hidangkan juadah berbuka tuk beloved hubby..
tp tahu ni????!!! sangat HEPY... coz kami puasa n beraya bertiga bersama little man sy yg dh meningkat besar..wahhh meningkat besar! sgt surunuk sbb nye leh masak kan juadah berbuka n bersahur pd hubby sy..hepy sgt2..hope ramadhan kali ni lebih bermakna dr yg lepas..

baju raya?????????
ini topik paling menarik....baju raya saya sudah ditempah n ade yg dh beli...baju melayu awish dn juge baba sudah dibeli..hehe cepatkan?? ini sume keje baba la,die yg xcited sgt tgk baju melayu bdk2..then trus beli..dh alang2 beli baju ank,trus la skali beli die punye..yg paling penting, sedondon! hah warna tema raya tahun ni???? entah ler..main gasak jer..yg penting cntik !!! haha.. bole cmtu???..... mama tau mesti marah ni...

oklah yer..dh malas ni..sy nk mencari menu tuk juadah berbuka tuk bulan puasa nnt plak..oh yer sok kmungkinan besar sy akan bercuti.. sbb my hubby ckp suh amek cuti tuk masak best2 n spesel tuk first day puasa..wedeeeeeyyyy!
dadaaaaaa

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...