Sunday, July 18, 2010

sesaje.........

ekceli xde buat ape hr ni, buhsan dan buhsan..keje nye ade...byk.......tp simtom M dh dtg, so xde buat ape sy update lah blog..penat dihari minggu xhbs lg sbnrnye....kesana kemari..ke pesta flora putrajaya lah pegi membeli belah barangan ank lah dn mcm2 lah.

hr sabtu ncik hubby mintak suruh buat kan KARI KEPALA IKAN....so atas permintaan nye yg jarang2 n kadang2 itu kuturutkan jua..sbb die jarang merengek mintak buatkan itu ini,hr tu je xtau knape,agaknye tringin sgt kot..sbb slalu die bedal je ape yg sy masak..so keputusannye agak sodappppp lah..*bole cmtu??* kuikuikui...yg penting ncik hubby puji,so kire okla tu kan....

adoiiii klu citer hal si kecik nih mmg penat la..die dh mule menapak skg,bgn je tdo nk bejalan..bgn je tdo nk bejalan..penat ibu tgk!!!!.... tp xpe lah.....ibu hepy sgt ngn kuarga kite...
syg my little man n hubby chubby~






ini ler keje awish klu duk umah,asyik nk gomol ibu jer..pantang org ddk die pon dtg la menciom2 pp ibunye...hadoiiiii

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...