Tuesday, July 20, 2010

HEADACHE..

kenapa?????????

sbb nye byk mende nk pk...td bru jer trime berita psl my sister yg kat penang tu pitam dlm bilik air,so mama n papa terkejar2 la dr kelantan ke sane..aduhhhh..sy mahu pegi,tp keje n xleh cuti..hubby pon xdpt cuti keje byk..

ekceli dr mlm td sakit kepala sy ni menyerang,tp sy buat2 xsakit jer..sbb nye mls merisaukan baba nye,sbb t die gelabah klu sy sakit.so baik sy diam je...igt nk halfday jer hr ni,tp memandang kan bosan blk keje awl,baik sy stay kt cni jer..leh gosip2 n borak2..

ni lg 1,psl nk ngemas umh tuk raye..adoyaiii lg la penat klu mikir nye,lg sakit otak nih..ekceli bile sy tgk blog kakak intan sy punye entry tu,ase membuak2 lak nk meng'update' umh yg dh lame xdi'update'.... nk jgk ++lampu dinding ker cat umah ker....yelaaa bulan ramadhan dh nk dekat...lps ramadhan raya lak...nk jgk tahun ni buat OPEN HOS....kalau lahhhhh. =))
sy ni pemalas ekceli,byk keje umh disettle kan ncik suami sy...sbb die rajin berbanding sy ni..hehe..aci x??? tp skg sy dah rajin memasak, last day my hubby de ckp :

'ayg skg abg tgk dh terror masak kan'
'sumpah xcari lain!'

tq sangat~ dlm keadaan sakit kepala tu trus hilang..kikikiki...

cukup lah yer buat hr ini,sy dh penat otak penat badan dan penat segala bagai..
so sy berundur dlu yer..
tara~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...