Monday, July 5, 2010

GIGI

tanggal 04/07/2010

my wiwish dh kuar gg,sgt la cute bile die senyum,de nmpk 'geligis2' kt gusi die. tak lama lg penuh la tu gg nye.xsbr nk tggu gg nye kuar sume~ dr hr sabtu die syik meragam jer,igt kn ape la si wiwish ni, upenye nk kuar gg.aduhhh ibu punye la risau..mule xprasan pon,tp bile die amek tgn sy n geget,ttibe sy terkejut n trasa sakit,upenye gg ank ibu dh tumbuh.hehe..ank ibu nk bgtau xpndai,tu psl geget tgn ibu tu yer..huhu.. hm weekend lps sy ke putrajaya berposing disana,pic nye masih kt baba,tggu baba nk send punye la lmbt,nnt2 la sy upload yer..mls sbnrnye ni~

demam BOLA..
Sokong Argentina tp Argentina dh kecundang so sokong Germany lak! :P

lalang btol sy ni kan?! haha! begitulah lumrah hidup..huhu..mase tgk Argentina main mlm tu,kemain lg my ncik hubbyChubby sokong, sudently 4-0..terus bd mood,haha! baba2..... sy terus berkata kepada ncik hubbyChubby 'agaknye Argentina kalah sempena awish tumboh gg kot' huhu... kemain die mara..
hmm cukup ler stakat ni, penat..mlm td tdo xlena, awish syik meragam jer..so sy nk berBUENO seketika..cawcincawwww~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...