Tuesday, July 13, 2010

^_^

wahhh dh smnggu rasenye xupdate!!!!!!

bz ker??????????????
hmm xde mood kot~ sejak 2 menjak ni penat ckit ngan my little man,sgt noty! hari2 ibu kene menjerit....

'awish!!!! jgn panjat sofa'

'awish!!! nenen elok2'

'awish!!! jgn bukak laci'

'awish!!! jgn lompat2 atas katil'

'awish!!! jgn masuk bilik air'

aduhhhhhhhhh sgt penat, lps menjerit sana sini, sy pon akan letak kepala kt bantal n then trus terlelap smpai pagi..bgn pagi bru igt yg sy ade ank.. BOLE CAMTU???....
dalam kepala, siapa yg buat susu tuk ank awl pagi td?? siapa yg tukar pampers ank awl pagi td??
siapa yg tukar baju ank awl pagi td??

jawapan nye...
' abg yg buat sume tu '

thanks cyg...
(sambil senyum2 buat muke malu)

Dan juge sbb itu lah sy tidak meng'update' blog, penat xde mood dan segala bagai.. last weekend ade la jgk pegi jalan2..

kemana???

hari jumaat malam ke RESTORAN SATAY UK, BANGI...
meraikan hari jadi ateh...

hari sabtu ke rumah kawan di IMPIAN PUTRA, BANGI....

hari ahad pegi tgk FIFA WORLD CUP kt kedai makan..
dari kul 1pg - 5.30pg
kesudahannye so sleepy!!!!!!!!!!!
bila so sleepy, dh tentu isnin sy tidak ke opis dengan alasan EL~~
*BOLE CAMTU???*

photo nye akan sy upload kemudian, oleh kerna baba tidak lg peng'emel' kan pd sy......

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...