Wednesday, June 30, 2010

Lagenda Budak Setan~

Bila cinta kini.
Tak lagi bermakna
Yang ku rasa kini
Hanyalah nestapa
Ditinggalkan cinta masa lalu

Dulu kau tawarkan
Manisnya janjimu
Yang ku sambut itu
Dengan segenap hatiku
Bila engkau pergi
Tinggalkanku

Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Ternyata memilih
Cinta yang fana

Perginya dirimu
merobek jantungku
Hingga ku terjatuh
Dalam harapan

Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Hingga ku terjatuh
Dalam harapan
Uuu...
Dalam harapan


Lirik Hilangnya Cintamu - Filianti Vlee (Ost Lagenda Budak Setan )

Suke ngat lagu ni..jiwang..op's attention plzzz, sy mmg seorang yg berjiwa kaca. :D
Dalam hati ade taman~

Tuesday, June 29, 2010

weekend


aduhh.. penat dan penat melayan si wiwish ni.
weekend lah hari yg paling penat,but im very hepy! weekend lps baba bwk g jenjalan kt jusco cheras selatan, agak lame la jgk xberpoya2 kt sana. seingat sy last pegi sane mase nk beli barang hantaran kawen 3thn lps.aduhhhh mmg lame tu.. then lame la jgk memujuk baba tuk kesane weekend hr tu,sbb kate baba : awish xbole salu pegi tempat2 cmtu,t die serabut n then virus cpt berjangkit : > hm cmtu lah pangai baba, cukup teliti bab2 ank ni.. tp ekceli ibu yg beriya nk kesana sbb nye ibu nk membeli belah..huhu.. skali dpt pujuk baba kesana,apalagi shopping sakan lah kami. mcm2 dibeli..awish lak sebok nk naik kuda2 tu,dh la eksen xnk bg org pegang die.

dan terbaru pasal awish>>
die dh petah bercakap skang,pndai berkata2, clever~
salu kt umh bile dh dapat buku bacaan yg dibeli baba,die akn terus cakap 'gejeh' stand 4 'gajah'.. walaupn xsepetah kita,but atleast die dh boleh ckp ckit2..skang bila dia nk nenen dia akan tunjukan botol n bila sy ckp : tggu kjp yer ibu buat nenen : > dia akan diam n tggu dgn sabar. sgt clever! bila saya ambilnye umh bbysitter ,dia akan spontan melambaikan tgn pd bbysitter nye tu.wahhhh awish dh byk peningkatan,ibu suke sgt..dn yg paling ibu xgemar,awish dh pndai panjat2 sofa, panjat2 katil..memeningkan ibu~ ini sume ajaran dr baba.. ank baba la katekan..lg 1 klu awish jaga mlm2 die akan trus cr baba not ibu nye.i like! sbb die tidak mengganggu ibu tidur.haha~
stakat ni ler dlu,dh pon pnt mengomel..ingin siapkan keje then solat then balik~
dadaaa~

Sunday, June 27, 2010

i need 2 rest

rasenye cam dh lame xupdate blog..huhu.. ialah semenjak my wiwish dh blk cni,sy dh mcm lipas kudung.buat2 keje lps tu cukup mase trus balik amek my wiwish. xde mase tuk bergosip2 mahupon 'bersantai'..
inilah nk citer sikit sal my wiwish ni,die dh balik cni kembali tinggal ngn sy dan telah dihantar ke rumah bby sitter baru.mule2 punye lah nanges2 xnk ddk umh bby sitter bru tu.smpai kan sy trpaksa menidurkan die dahulu sebelum dtg ke opis.aduhhh mmg penat ibu cmni.. tp skg die dh kembali ok... skg bile hntr pagi2 pon die senyum jer n trus melambaikan tgn nye pd sy,lega ht ni rasenye..cukup ler stakat ni,lps ni lah smbg lg,batuk2 ni xslesa nk mengarang..bubaiiii~

Tuesday, June 1, 2010

gambar party

party time

ekceli xde ape yg nk dicoretkan,sbb hati dh ade kt kg skg ni..mls dan mls tuk bekerja dan tuk menggerakkan jari..juz tunjukan kan pic party hr tu..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...