Sunday, April 6, 2014

a.w.a.k

Hati..

Berkisar pasal hati dan perasaan.

Jika teringat tentang dirimu
Berlinang air mataku
Ku rindu saat-saat bersamamu
Kasih sayangmu padaku

Kini kau bukan milikku
Dan berakhir sudah cintaku
Biarkan saja hatiku bicara
Ku masih sayang padamu

Aku selalu mendoakanmu
Agar kau bahagia
Bersama dirinya selamanya

Mengapa mudahnya hatimu mendua
Ku lapangkan dada walau aku terluka
Semoga bahagia bersama dirinya
Karena kau telah memilih dia

Betapa sakitnya apa yang ku rasa
Tuhan kuatkanlah hatiku yang terluka
Semoga ku bisa tuk melupakannya
Karena ku masih mencintainya

Kini kau bukan milikku
Dan berakhir sudah cintaku
Biarkan saja hatiku bicara
Ku masih sayang padamu

Aku selalu mendoakanmu
Agar kau bahagia
Bersama dirinya selamanya wooo wooo

Mengapa mudahnya hatimu mendua
Ku lapangkan dada walau aku terluka
Semoga bahagia bersama dirinya
Karena kau telah memilih dia

Betapa sakitnya apa yang ku rasa
Tuhan kuatkanlah hatiku yang terluka
Semoga ku bisa tuk melupakannya
Karena ku masih mencintainya wooo wooo huuu


Wednesday, June 12, 2013

Friday, November 23, 2012

Setelah sekian lama

Dah lama sangat kot tak mencoret.
fine.
tak tau nak citer pasal apa.
ok citer pasal si anak bujang saya lah. dah cukup besar, and dah boleh ade adik pong.
tapi belum ade adik okeyh. sekarang? sume2 dia pandai and die tahu.
so jangan cuba2 utk menipu die. ayat yg slalu si awish gunakan adalah
'kan adik baruuu je mandi/makan/kemas'
suruh mandi ke makan ke kemas menan die ker.. itu ajelah ayat utk die selamatkan diri.
fine.clever.
pandai nasihat si ayah n ibu nye.. redha jelah..
ibu ngn ayah bile dgr die nasihat, hanye gelak dlm hati. or masuk bilik gelak guling ngn ayah.
tanak dia nampak. nanti dia ingat kita main2.

owh sekarang sudah tidak berebut chanel ngn dia. awish sangat lah memahami kesukaan ibu.
bila sampai jer time Adam Dan Hawa ibu, die trus pasang kn utk ibu. sb nye dia pn suka akan
cerita itu, kahkahkah..
jangan sesekali ckp2 psl citer tu depan die, nnti dia akan nyampuk.
'janggut ayah saya mcm am' fine. sume2 psl ayah die,sume same mcm am aka adam mukriz.
bile mlm time nk tdo.
'rambut ibu mcm hawa lah' fine. die mmg sangat fanatik akan drama itu.


tp anak bujang saya ini sudah tidak tidur sama. katanye sempit tido ngn ibu.
haha.. berjaya jgk misi n taktik kotor kami.
time tido, bukak kepak besar2, sempit kn ruang.
sau hari die cakap.
'adik tanak lah tdo kat bilik ngn ibu,sempit'
dalam ati ibu ngn ayah dah berbunga riang. boleh lah kami menebarkan sayap lagi lps ni.
heeee...

okla dah kul 4pm pn, nak settle keje jap. tadi amek mud jerk.
kbai.!

Sunday, May 13, 2012

Jadilah diri sendiri.

Don't be a woman that needs a man.
Be a woman that a man needs.


maka, berusaha la untuk menjaga hati orang tersayang.
jangan abaikan beliau dan tak peduli kan beliau, sampai dia fikir yang dia sangat tak perlukan kamu dan boleh hidup tanpa kamu.
sangat berkait juga dengan post  saya yang sebelum ini.
menghargai dan menilai kewujudan masing masing.
tentu kamu akan berusaha untuk memenangi hati beliau yang tersayang itu, tapi perlu ingat,
just be yourself. tak perlu untuk menjadi orang lain dan cuba cuba untuk menjadi orang lain.

Friday, May 11, 2012

Sunday, May 6, 2012

Saturday, May 5, 2012

I-City

True fon :-
4ptg (kat ofis)
Ayah: yang, ayah balik awl ptg ni.
Ibu: oo yeker.. ok. *dlm ati mcm x excited sbb slalu ckp je nk blik awl,tp sudahnye kul 9mlm jgk.

630ptg (kat rumah)
Ayah: mlm ni kite mkn kat puchong eaa, kite g mkn puyuh.
Ibu: woww.. okeyh.!

9mlm (kat kdai mkn)
Ayah: lps mkn jap g kite g i-city eaa,nak x?
Ibu: !@#$%^& abg knpe ni? mcm pelik jer ajk g situ sni..
Ayah: xlah, abg kecian.. org lain sume dh bwk ank bini die g i-city,ayg je xpenah g lg.
Ibu: so?? *dlm ati mcm trharu pn ade..
Ayah: so abg nk bwk la ni..

ekceli wiken ni en suami xdak kelas, so mgkin sbb tu la die ajak jln sana sini.. okla tu,peka jgk trhdp ank bini yg buhsan every wiken.. ^^

* loghat adalah sudah ditukar ke bahasa malaysia, not klate.. hehe..



Jom layan picca ia..









sebenarnye jalan2 smbil mata ngantuk ok.. sbb nye time tu dh pukul 12, sangat lah mngntuk, ditambah dgn hari bekerja.. mmg sangat penat.. tp tanak hampakan ayah, so turutkan juaa... nway thanks ayah.!! nnt bawak g jenjalan lg eaa.. hope so.!!

kbai.!!


Tuesday, May 1, 2012

Aksi anak bujang saya



Inilah keje die blik dari umah bbsitter.. bu pasang kartun.! xde keje lain..! hari2 ceria, sampai kan ibu pong dah xceria.. apee pon xboleyh.!!

Saturday, April 7, 2012

Abglom dan Ipad nye

Sejak ayah ade Ipad, Abglom sebok jer duk merungut nak jgk. slalu kne mara ngan ayah sbb kaco2 n godek2 Ipad ayah. so ibu amek keputusan belikan Abglom 1 Ipad. ok Abglom anggap lah adiah dari ibu sempena Abglom dah pndai membaca. pandai membaca??? macam geli hati jerk kn dengar, bdk umo 2thn 7bln pndai mmbaca.. hehe

a ar a a yam.. ayam

b o bo la la.. bola

itulah suku kata yg Abglom dapat skrg.. haha kelakar.. tiap2 mlm bukak buku n mmbaca,xpayah disuruh. okla tu, ade kemajuan. skrg dh ade Ipad, asyik jer duk ulang2 suku kata kat Ipad lak. gud.! Ipad ayah pon die xdulik lg. lega hati ayah. tiada gangguan utk ayah surfing lg. ibu?? ibu dengan hp baru ibu la.. haruss la ibu pon ade. sbb nye ayah dh ade Ipad, ibu haruss jeless n meraih simpati dr ayah utk belikan ibu smartfon. ekekke..

Dengan jaya nye ibu meraih simpati, dapat lah HTC incredible s. ade gud.! so skrg dimana saja ibu dpt on9 n berbelogg.. tp berbelogg xde lak kt fon,sbb xkuasai keseluruhan lg fon tu. hanya fesbuk jer kt fon. okla tu.. ayah pesan, klu nk tau keseluruhan psl fon tu, rjn2 lah godek, kang nnt tau lah ape yg ade dlm fon tu. okeyh.! igt saya xde keje ker bang tiap mase nk godek. mmg x la.! haha.. smpai skrg even dh pkai fon tu dkt sbulan,masih perlukan bantuan en Abg lg. huhu..
okla en Abg dh balik kelas.. awl pulekk die blik harini.. daaaaaa~~~


Sharing is caring...


salam.. lamanya xupdate beloggg... kebizian bercampuran dengan kemalasan.. jadi lah begini..

saya nak share ckit dengan kawan2, hujung bln februari saya ada mnm satu suplement dari SHAKLEE.. iaitu ENERGIZING SOY PROTEIN. ternyata adalah menjadi. sbulan saya mnm bnde alah ni saya dah naik 2kg. ekceli saya ni ssh nak naik berat bdn,xtau knape.. makan banyak, tp ssh nk naik badan. setelah saya menemui product ni, alhamdulillah otot2 yg lembek kembali kejal n tempat2 yg sepatut nye naik tu, naik dgn jaya nye.. hehe..

n yg paling hepy, jeans saya sudah ketat.. bile en suami tau berat badan saya dah naik, terus ajak g klcc beli jeans baru.. tersangat lah hepy. klu mcm ni, tiap2 bulan la saya nk naik berat sbb nk jeans baru.. kikiki.. *melampau.!! :P

ekceli saya ni jenis yg ssh nak berak, mgkin dlm smggu 2kali or kdg2 sekali jer smggu.. tp lepas sy mnm susu ni, alhamdulillah setiap hari saya akan mmbuang.. ;)


DAN KAT ATAS TU ADALAH SUPLEMENT YG SAYA MAKAN.


selamat mencuba.!!



Tuesday, February 28, 2012

HAPPY BUFDAY TO ME

Is wonderful day !!

purse guess itu adalah adiah dari kawan2 ofis,
adalah hasil kutipan duit dorang.. korang mmg bestttt... !!!


Jam Guess ini adalah adiah dari yang tersayang utk tahun ini..
tq abang.!


Dan ini adalah kejutan di ofis siang tadi.
hati saya tersangat lah berbunga bunga..




Saturday, February 25, 2012

Tiada tajuk.

Dah lama rasa nya tak menhupdate. malas? agakla.
banyak yang nak di share, tp malas untuk menulis, opss menaip.
En. suami dah stat kelas, hari tu cuti sbulan. kemain happy.
sekarang hambekk kau.
melangok jelah kat uma..


tengah redha.

hilang feeling ^^

Wednesday, January 25, 2012

renungan bersama.

Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar..
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi.." "

Monday, January 16, 2012

Sunday, January 15, 2012

luahan. . .

Asyik2 kita yg nak kene jaga hati dia. dia??

bila la plak nak jaga hati kita

(T_T)



Emosi terganggu

apa perasaan korang kalau tetiba orang yg dah lama xjumpa datang kembali.



kalau saya.... sahut perkenalan dia, bukak lembaran baru maybe! yang lame buang jauh2 sejauh yg mungkin.


mungkin hati kita kan tenang.


i will try!


wahh gitu..

abaikan!


(>_<)


awish pulang ke kampung.

anak bujang saya pulang ke kampung, dah nk msk sebulan kot xsilap.. lamakan..
terpaksa tinggal kan die kat kampung hari tu sbb ayah nya tengah final exam.
xmau die kaco2 ayah.. mungkin CNY ni balik amek die..
mungkin laa.. hihi..






kembali bersiaran setelah berbulan2 xmengupdate. . .

salam.

lately kebizian sikit, campur ngan vit M skali.. so cenggini lah jadinye. kat rumah pon malas,kat ofis apatah lagi. oleh sbb malas lah saya terpaksa buat kerja lebih masa utk menyiapkan kerja yg terbengkalai.

alahamdulillah skang dah ok sikit, kerja dah xbanyak. emosi pon makin stabil. wahh emosi!! yer emosi saya skarang semakin stabil berbanding hari2 yg lepas.

mud skrg : bored !!

Saturday, November 19, 2011

Fun @ Cruise Tasik Putrajaya

kesah nye nak bawak si wici tuh main beskal je kat putrajaya tu,kat masjid putra tu.. sekali nampak de function la plak.. adoii terpaksa turutkan jua keinginan bapak nk jenjalan sampai kesana.. hmm sabar jelah..penat bejalan.. dah mcm jogging la plak.. pastu si bapak la plak ajak naik boat bagai..adoiii mintak mahap la, ibu memang panakot.. hehe.. kecian si ayah xdapat nak naik sbb xde geng.. next time jelah ayah yer.. hihi.. jom layan picca nya~







Friday, November 11, 2011

teringin


hari ni teringin nak mkan pengat ujan2 nih..

suruh my hubby g beli ubi keledek kt pasar atas tu.

dan hasil nya adalah diatas!!


Monday, October 31, 2011

today MC

adoiii orang sebok nak beraya, saya sebok demam demam sakit sakit badan..
tonsil bengkak.. terseksa nya rase nya.. makan tak lalu..
tolong tolong.. tak nak rasa seperti ni.. mencik nye keadaan macam ni..
nway tQ to my hubby chubby sebab tolong uruskan hal rumah and anak.
tapi paling tak tahan pagi tadi

wici: ibu damam yer?

ibu: yer dik, ibu damam..

wici: calam bu, adik nak di mah bu kakak.

*salam peluk n ciom

wici: bye..ibu tengok kartun yer..

ibu: !@#$%^&*

anak ibu dah pandai nasihat orang skang...
okla nak rehat..taraa~



Saturday, October 29, 2011

makan larut malam..


agak larut malam la sebab en hubby balik dari kelas jam 9malam... argghh bosan nye skang.. meniti hari hari minggu yg sangat bosan.. lagi 3tahun lebih saya akan harungi nya..

semalam en hubby sampai terus dia ngajak kami makan kat lua.. sebab masa otw dia nak balik dia dah pesan awal2 'ayang xyah masak lah,dah lewat' ingat kan dia dah kenyang makan kat lua,rupanya dia tahan perot semata2 nak dinner ngan kami..wahh terharu~

dan picca kat atas tu adalah restoran kami makan malam tadi.. beshh memang terbaikk!! len kali leh makan kat sana lagi..

Sunday, October 23, 2011

bengkel JOM CHANTIQUES




Anda nak kelihatan cantik? berketerampilan menarik? sihat?

jom ikot sy ke bengkel 'jom chantiques' sekarang jugak!

owh terover promot lak.

ekceli siang tadi sy attend bengkel kecantikan kesihatan dan penggayaan tudung.

sangat sangat lah best!

berbaloi dengan harga nya, nanti nak attend lagi.

sume nya untuk suami tersayang. *_*

Saturday, October 22, 2011

ibu,tolong amek gambar adik!


serius, ini adalah permintaan beliau.
bangun pagi2 nak mandi, and then terus amek sendiri jeans n sweater itu okeyh!
ibu yang tengah siap siap nak pergi kerja jadik macam tergamam.
yea, beliau memang buang tebiat pagi itu. haish~

anak ibu dah semakin membesar..
berbagai ragam dah skang.

Thursday, October 20, 2011

ber'tutti frutti'

terasa nk mkn yogurt mlm ni,so en hubby bawak p makan eskrem yogurt kat tutti frutti..
sangat lah nyum3...

Saturday, October 15, 2011

m a l a s

serius adalah memang sangat sangat malas sekarang.
tak tau kenapa.
novel novel tak terbaca.
hanya tahu membeli. huhu
kenapaaaaaaaa!!!
masak pon agak malas, agak laa.
tapi gagah kan jugak untuk masak.


Monday, October 10, 2011

menu ini malam

ini adalah makanan ibu, ayah makan nasi goreng jek..

xmasak pon malam ni, juz makan kat kedai jek.. sbb awish kua jenjalan ngan bbsitter dia. ibu die dah pesan suh amek lewat, so hubby cakap, 'kite makan kat lua jelah yang,berdua2an' auummm... haha..


ke open hos tanpa ayah

open hos kat umah kwn opis.

skang bergerak tanpa en hubby jek.. hmm :( harus belajar berdikari..

Sunday, October 9, 2011

lepak opis ayah

ini lah keje awish lau lepak kat opis ayah..last week lepas nenek balik kg,kami kua lepak kat opis ayah kebetulan lak wiken tu ayah nye kelas batal..ape lagi kan, hepy la ibu.. lepas lepak opis ayah,ayah ajak kua lunch kat MZ coner lak..

dengan rakus nye awish menggeget daging,lapo gaknye.. ibu pon selambe jek..hehe..
itu sajalah agenda kami..mggu ni terpaksa lepak kat umah jek,ayah nye kelas full! mencik!! semalam kul 10 bru hbs kelas,hari ni kul 7ptg.. buhsannye..kua g open hos pon berdua ngn awish jek... :(


Saturday, October 8, 2011

last open hos!


adoyaii dah msk bulan 10 pon ade yg jemput ke opn hos lg ker.. hmm raya 2 3 bulan gaknye.. ye saya baru je lepas menghadiri open hos kwn ofis,ntah la xtau knape die bru buat..katanye nak skali kan dgn bufday anak perempuan nya..hmm layan kan lah,pegi makan n balik..xde nak lepak2.. sbb si kecik tuh dh merengek 'ibu,jom la balik...' sbb nye time tido die dah sampai,so balik lah..

op'ss minggu lepas nenek n atok dtg, smnggu jgk lah kat umah.dan awish pon semggu jgk lah x ke umah bbsiter, naik lemak lah die dpt duk ngan nenek,sbb dapat membuli nenek nye,nenek lak suke mlayan.. hmm naik geram lak ngan die,sampai kan tido pon dah tanak tido ngan ibu.. owh bila mama n papa n adik2 dah balik,rindu lak rase nye,sunyi lah plak rumah..hmm.. awish pon mse nenek nk balik kemain menanges nk ikot dorg,nenek pon syik ngajak jek..ibu bukan xnk bg,tp nnt ibu buhsan kat umah tanpa awish, ayah lak wiken ade kelas... :(

ok kat atas tu adalah picca semasa nenek n atok kat cni..tgk lah betapa hepy nye awish..!! okla taraa~~

Thursday, September 29, 2011

open hos umah bbsitter wici

orang ngajak kan,ape lg..joint aje..hehe..rezeki..

ini adalah bbsitter wici

yang xtahan nye balik keje trus makan..balik umah xyah masak..wehooo


menu nya gearbox okeyh! kelassss!!

Friday, September 16, 2011

berdua duaan


hanya berdua duaan dengan my wici, ayah dah stat skol.. hmm bosan la plak ayah xde.. nak kua jenjalan ngan wici jek, malas lak..malas nak melayan kerenah die sensorang..

op'ss picca di atas tidak ada kene mengena dgn tajuk okeyh! sesaje gatal nk upload, ekceli picca berhari raya tu.. xbanyak gmbr nye..itu yg tiada mud untuk meng upload picca2 seterusnya..okla..

Monday, September 12, 2011

open hos vs close hos

last week saya dah nekad tanak kemana2
sbb nye pulang dr kg hr tu saya terus keje
so wiken lah hari tuk merehatkan minda jgk fizikal
tiba2 hubby cakap kwn2 opis die ajak ke rumah
adoiii..plisss2 saya mau rehat!!
so saya mmg dh nekad xmau kemana2
sudah nye sabtu tu membongkang besama wici
puas hati rasanya..

ahad lak, ingat nk kua beli brg2 dapo jek
sbb brg2 sume xde
ttibe lak bbsitter wici coll
suh dtg umah dia...
mcm xsampai hati lak nk hampakan die
sbb die beriya ajak
dlm mase tu kwn opis sy pon ade ajak g umh dia gak
so decided pegi je umah bbsitter wici
hanya dgn t-shirt n jeans..boleyh?
sbb nye die col dh kat billion
so tiada berbaju bru bgai..

hope next week boleyh la menjelajah umh kwn2
sila ajak saya ke ke open hos yer..
hehe..okla nk settle2 keje umah
n mau zZZzzZZzzz

taraa~~

Friday, September 9, 2011

why why why

apasal nih lately dah malas nk membebel kat blog
kat opis banyak keje,xde masa
bila balik umah, tup tap tup tap dah kul 11mlm
mata pon dh ngntuk n mau tido
bila nya nak menulis??

sejak balik dr beraya di kampung mud pon lintang pukang lg
belom sempat nak rehat kan minda n fizikal pon lg
so mgkin sbb itu jgk lah saya ketiadaan mud!

sekian. sehingga jumpe lg
dihari kerajinan saya berblog.
gambar raya??
owh so upsad :(
tiada gambar beraya thn nih..
kenapa??
next time saya citer yer,
skang tiada mud lagi..
okla taraa~


Thursday, August 25, 2011

off balik beraya

salam semua..

ptg ni saya kan gerak balik kelantan..
dan off la sweet home saya ni buat beberapa hari
SALAM AIDILFITRI
buat semua kawan2 di blogger
maaf zahir dan batin..

doakan perjalanan kami selamat sampai yek.
taraa~~ muah!!

Tuesday, August 23, 2011

Arghhh cepat lah masa berlalu..

yer, saya dah xsabar nak balik kampung ni
walau pun jumaat itu lagi dua hari,
tapi saya mengharap kan
esok nya adalah jumaat...
owh xsabar rasanya mau berbuka dkampung
rindukan masakan mama
rindukan bazar ramadhan stadium kb
owh owh owh man...

dapur pun dah diistihar kan tutup dah
sehingga pulang ke kampung..weee
clearnce stok dlm peti ais dari sekarang!
jumm!!!

Sunday, August 21, 2011

Menu puasa ke 20

gulai lemak cili api keli salai
kerabu perut lembu
ayam bakar madu
daging bakar madu

sume nya adalah home made..
no bazar2.. huhu..

op'ss sori lah tiada picca
sebab nye tgh prepare lauk td
si kecik lak meragam
so xdapek la nk berposing lauk2 itu
eh ade picca nye, tp picca ayah tengah membakor..sat no...
tadaa~


membakor dengan gigih nye walaupon harini xsahur AGAIN! haha
:P


Nostalgia lama..

miss dis moment !



Saturday, August 20, 2011

mud kelaut

lately xde mud nak membebel n merepek kat blog nih..
xtau la knape, mgkin faktor kepenatan kott.
mgkin lah, sbb nye skang saya amatlah bz d opis
so terpaksalah hold kan dlu keje2 yg xberkaitan
tugas harus d laksanakan dahulu
xgitu kan..
so bile dh balik umah, penat ngan my hero lak
pastu dh tgh malam mata ni dh xleh nk bukak
so natijah nye itulaaa..
huhu..
masak pon dh jarang..
seingat saya last week hanya 1 hari je masak kt umah
dn ade jugak jemputan berbuka d otel juga kedai2 mkn
selain nya d beli kat kg baru.
so hari ni memandangkan hari mggu
haruslah masak d rumah..
spesel ckit utk suami dan anak.
okla nk sediakan bahan2 masak
sebelum my hero tu bgn..

taraa~~


Thursday, August 18, 2011

lucky draw !!


rezeki.. xsangka dapat lucky draw malam ni..
kan kami berbuka kat hotel kan..
dan inilah hasil yg kami dapat.
nama hubby tetibe dipanggil.. huhuu
lepas ni masak menu ADABI jelah..
kalau lah rajin..
sbb nye dah smggu dapur saya xberasap
weeeee~~
okla sleep dlu yek..
taraa~


Jemputan berbuka di hotel

Alhamdulillah..

hari ni ade jemputan berbuka di hotel kat kl..

adalah jemputan dari ukm opis hubby..

harap sempat lah sampai kesana

sebab nya saya dari bangi

hari ni plak terpaksa balik 530 sbb nk settle kan keje urgent

haishh time2 camni la die bru nak kasi koje

sabor jelah..

sabtu nanti lak ade jemputan berbuka dr opis saya lak

murah rezeki di penghujung2 nih..

layannnzzz

Monday, August 15, 2011

petang ahad

ikan keli bakar
daging bakar
sawi + kubis goreng
kacang pjg goreng
gulai lemak ikan kembong
air asam
onde2 aka gula melaka
puding mable
~'home made'~


petang semalam kami berbuka beramai ramai.. hubby katanya nak ajak adik dia aka adik ipar saya, so xkesah lah.. sebab petang tu pon xde agenda.. kebetulan my sis pon ade, ok la leh tolong2 saya.. kami makan berjemaah seramai 7org.. Alhamdulillah....

hari minggu hari memanjakan tekak....


Saturday, August 13, 2011

menu puasa ke 13

menu sume nye home made, xde beli dari bazar.. yer bila saya sudah mula rajin..

udang nih adalah buah tangan dari bff, fresh dari laut jeti perlis..


sayur goreng


ikan lolong percik again! ayah yg bakar, sampai dahaga katanya..huhu


puding mable yg yummy! (belom dpotong)

menu hari ni tengah pikir... macam rajin jgk nak masak sebab my sis ade kat umah, die leh tolong2.. n hubby nak ajak adik die skali aka adik ipar saya.. so ramai lah berbuka ptg nanti..

taraa~~




Bangi - Jusco Equin - Kg baru (berbuka) - Jalan TAR - Danau kota setapak - Kg baru (sahur) - Bangi.... ZzZzZzZZzz

Agenda ini adalah pada hari jumaat, bff datang dari perlis, so kami pon bercuti lah.. memangdang kan bff datang jauh.. bile lagi kan nak bawak depa jenjalan KL.. kami pon mengambil kesempatan la merended same.. hepy wiken la kunun nya wlupon itu adalah hari jumaat..

jenjalan sampai xhengat, kua umah dr pukul 3ptg, balik umah plak jam 3pagi.. sudah nye membongkang sampai kul 2ptg.. huh puas hati.. bff tu dtg dari hari rabu lagi, sebab tu lah saya x berupdate blog ni.. bz memanjang melayan tetamu.. huhu

besama mamat SEPAH kat jalan TAR.. sporting habis!!


wici xleh berenggang ngan papa nye tu.. berdukung jek.


dan ini adalah bff saya, 1 kg, sek ren same2, sek men same2 n politeknik same2..


Jusco Equin


owh hari ni bff saya tu dah balik.. so hari ni berbuka kat umah jek.. melayan panat sesame sendirik.. n menu nya adalah sangat simple.. menunya akan di update kemudian yek.. mau tido, ngantuksss~~ taraa~~


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...